• Stránka 1 z 1
[vyriešené] servery
ahojte mám taký problem pridal som si servery na knife a csko hrám možno 3 dni a ked csko znova zapnem servery čo som mal uložene zmiznú a toto sa stále opakuje ..prosim poradte
s pozdravom E-S-P
s pozdravom E-S-P
-
ESO1993 - Pokročilý
[vyriešené] servery
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: servery
Dobrý večer,
Možná se ti ukládají ale nevíš kam když to hraješ 3 dny mě se stává že koukám jinam jsi správně v lište Favorites (Oblíbené)?
S pozdravem, Mr.GruffiK
Možná se ti ukládají ale nevíš kam když to hraješ 3 dny mě se stává že koukám jinam jsi správně v lište Favorites (Oblíbené)?
S pozdravem, Mr.GruffiK
-
GruffiK - Kolemjdoucí
áno som tam správne na 101%
-
ESO1993 - Pokročilý
Dobrý večer,
Zašli mi prosím tvojí přezdívku na steamu do soukromé zprávy domluvíme se a zkusím se ti na to podívat.
S pozdravem, Mr.GruffiK
Zašli mi prosím tvojí přezdívku na steamu do soukromé zprávy domluvíme se a zkusím se ti na to podívat.
S pozdravem, Mr.GruffiK
-
GruffiK - Kolemjdoucí
Po tom ako si dáš servery do obľúbených tak pôjdeš do zložky cstrike, tam nájdeš zložku "resource" a na ňu klikneš pravým - vlastnosti - zaškrkneš "len na čítanie" - uložíš a hotovo.
Pravdaže pozor, ak si budeš chcieť pridať ďalšie servery tak si budeš musieť odškrknúť tu možnosť, pridať servery a znova zašrknúť
Pravdaže pozor, ak si budeš chcieť pridať ďalšie servery tak si budeš musieť odškrknúť tu možnosť, pridať servery a znova zašrknúť
-
Elwyn - Mistr Yoda
Hráč už vytvára ďalšie topicy, pravdepodobne to tu už videl a moc sa mu nechce tu napísať ako to dopadlo
vyriešené
lock
vyriešené
lock
-
Elwyn - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1