• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]Problem s Monitorem...
64 bit
Vcera CS:GO jelo v pohode, dnes zapnu kompl, 1.6 jede, ale CS:GO NE
Menil jsem si jen zvuky, crosshair a detaily jsem si dal vsechny na nejlepsi...
Config zadny nemam.
Na ostatnich PC jsem to nezkousel.
Cau, dnes jsem nebyl cely den doma... Prijdu ted vecer, zapnu PC.. Vse v poho.. Ale kdyz zapnu CS:GO, tak mi to nahodi problem s rozlisenim a hercama... Rozliseni mam v klidu, jak ma byt, ale herce ne... Mam 120 hercovy monitor, ale nastavit mi jde max. 59
. Minimalne potrebuji 60 hercu, nastavim 60, ale hned se to prehodi zpatky na 59
. Nevim, co uz mam delat... Za kazdou radu a snahu Dekuji 
Vcera CS:GO jelo v pohode, dnes zapnu kompl, 1.6 jede, ale CS:GO NE
Menil jsem si jen zvuky, crosshair a detaily jsem si dal vsechny na nejlepsi...
Config zadny nemam.
Na ostatnich PC jsem to nezkousel.
Cau, dnes jsem nebyl cely den doma... Prijdu ted vecer, zapnu PC.. Vse v poho.. Ale kdyz zapnu CS:GO, tak mi to nahodi problem s rozlisenim a hercama... Rozliseni mam v klidu, jak ma byt, ale herce ne... Mam 120 hercovy monitor, ale nastavit mi jde max. 59

Legenda z Furienu 5! #
-
Merlin19 - Amatér
[Vyriešené]Problem s Monitorem...
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Problem s Monitorem...
Zdravím,
Nalezni si Steam -> Steam knihovna -> Counter Strike Global Offensive -> Properties (Nastavení) -> Steam Launch Option a zadej tam -w rozliše tvého monitoru (první číslo) -h rozliše tvého monitoru (druhé číslo), dále -freq 120 (zkus 60). Dej potom vědět sem pod můj příspěvek.
Nalezni si Steam -> Steam knihovna -> Counter Strike Global Offensive -> Properties (Nastavení) -> Steam Launch Option a zadej tam -w rozliše tvého monitoru (první číslo) -h rozliše tvého monitoru (druhé číslo), dále -freq 120 (zkus 60). Dej potom vědět sem pod můj příspěvek.

-
MASLACIK - Zkušený
Re: Problem s Monitorem...
Dobre, uz je to vyreseno
. Musel jsem si zavolat na tohle profika, protoze to byl hodne velky orisek... Muzete LOCK.

Legenda z Furienu 5! #
-
Merlin19 - Amatér
• Stránka 1 z 1