• Stránka 1 z 1
Sluchátka
Dnes som pozeral paranormal activity 2 , s hernými sluchátkami zrazu som si všimol že mi hra len 1 časť sluchatok
nevedel som prečo , jak som zapol cs 1.6 išli mi oboje strany
ex-Zombie CS ADMIN
lolko je super ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Its the final logdan
-
HELLzOmbie - Minecraft admin
Re: Sluchátka
Zkus si pustit jiný film a dej nám vědět, jak se to zachová.
PC Support 4.5 2015 - 5.12 2015
-
FatalWiruS - Profesionál
HELLzOmbie píše:Dnes som pozeral paranormal activity 2 , s hernými sluchátkami zrazu som si všimol že mi hra len 1 časť sluchatok
Je docela možný, že vývojáři daného filmu to udělali schválně. Efekt "mono" se používá, když je to prostě nutno. Neřekl bych, že to může být nějaká chyba.
-
Ekblad - Zkušený
Tak podle mě se jedná o špatnou nahrávku. Koukal jsem jednu verzi na YT a druhou jsem si stáhnul. Verze na YT byla s mono zvukem. Čili do jednoho sluchátka. Verzi co jsem si stáhnul byla už stereo čili do obou.
+Ještě jsem se koukal na jedné nejmenované stránce na tento film a byl také se stereo zvukem.
+Ještě jsem se koukal na jedné nejmenované stránce na tento film a byl také se stereo zvukem.

-
S3L3BRYT4K - Kazatelův učeň
S3L3BRYT4K píše:Tak podle mě se jedná o špatnou nahrávku. Koukal jsem jednu verzi na YT a druhou jsem si stáhnul. Verze na YT byla s mono zvukem. Čili do jednoho sluchátka. Verzi co jsem si stáhnul byla už stereo čili do obou.
Samozřejmě, to jsem zapomněl zmínit. Zvukový soubor může být také poškozen takže pokud si skutečně chceš daný film zhlédnout tak si ho zkus stáhnout teda nebo koupit z jiného zdroje.
-
Ekblad - Zkušený
• Stránka 1 z 1