• Stránka 1 z 1
[vyriešené] FPS na steamku
Čauko, dnes som si kúpil steam, lebo som sa opäť vrátil k csku po 2 rokoch....
nastal tu ale taký problém, že pokiaľ hrám cez S, tak mi to seká (napríklad ked strieľam z usp a tak, zasekuje sa pohyb zbrane, niekedy seká celý obraz)
myslel som, že je to pingom, no na NS mi to šľape ako švajčiarske hodinky, úplne bez problémov....ping mávam max tých 21, to by vadiť nemalo...dovtedy som asi mesiac hrával na najvyššom rozlíšení cez spomínaný nonsteam, (nemyslel som, že mi to vydrží a kúpim si S) žiadne vady ani nič podobné...cez steam to bohužiaľ ide blbo...vedel by mi niekto poradiť o čo môže ísť ?
Ďakujem za odpoveď.
nastal tu ale taký problém, že pokiaľ hrám cez S, tak mi to seká (napríklad ked strieľam z usp a tak, zasekuje sa pohyb zbrane, niekedy seká celý obraz)
myslel som, že je to pingom, no na NS mi to šľape ako švajčiarske hodinky, úplne bez problémov....ping mávam max tých 21, to by vadiť nemalo...dovtedy som asi mesiac hrával na najvyššom rozlíšení cez spomínaný nonsteam, (nemyslel som, že mi to vydrží a kúpim si S) žiadne vady ani nič podobné...cez steam to bohužiaľ ide blbo...vedel by mi niekto poradiť o čo môže ísť ?
Ďakujem za odpoveď.
Mier na mesiac. Aj keď netrafíš, ostaneš medzi hviezdami.
-
Maykynko95 - Kolemjdoucí
[vyriešené] FPS na steamku
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: FPS na steamku
Bež do knihovny - a tam klikni pravým na CS 1.6 - vlastnosti - možnosti spustenia a tam vpíš toto: (aj s tými pomlčkami, proste to zkopíruj
-noforcemaccel -noforcemspd -noforcemparms -nomousegrab -nofbo -nomsaa -stretchaspect
A do konzole po jednom
gl_vsync 0
fps_max 100
-noforcemaccel -noforcemspd -noforcemparms -nomousegrab -nofbo -nomsaa -stretchaspect
A do konzole po jednom
gl_vsync 0
fps_max 100
-
Elwyn - Mistr Yoda
Elwyn píše:Bež do knihovny - a tam klikni pravým na CS 1.6 - vlastnosti - možnosti spustenia a tam vpíš toto: (aj s tými pomlčkami, proste to zkopíruj
A do konzole po jednom
gl_vsync 0
fps_max 100
+ jestli tak aj fps_override 1
cl_showfps 1 - aby si viděl fpska
(:
-
Deluxina - Spamerův sluha
Ďakujem hoši, pomohli ste mi...veľmi si to vážim
Mier na mesiac. Aj keď netrafíš, ostaneš medzi hviezdami.
-
Maykynko95 - Kolemjdoucí
Nie je zač
vyriešené = lock
vyriešené = lock
-
Elwyn - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1