• Stránka 1 z 1
Re: ty
furt si mi neodpisal či máš mať toho oslavenca, btw trochu mimo vzor nie? bola schuze DJ a ty nemáš ani jožina peklo ťa vyhodil furt si tam liezol a ešte si mu určite pisal blbosti do PMky
https://steamcommunity.com/id/iampunko
-
PuNko - CS:GO Hlavní Admin
PuNko69 píše:furt si mi neodpisal či máš mať toho oslavenca, btw trochu mimo vzor nie? bola schuze DJ a ty nemáš ani jožina peklo ťa vyhodil furt si tam liezol a ešte si mu určite pisal blbosti do PMky
punkyskoo.. ale no tak.. nikdo mi nic nepsal, měl si mi to sundat už dávno, nemusím nikomu snad psát
Pekloo píše:Nemá provokovat, si zbytečně arogantní a už 2 . Ban si dnes dostal myslím jeden od Dogymana A druhý dnes ode mně , si provokativní člověk a za ty tvoje stižnosti bych ti dal perma i na web
tak mi napiš prosím tě, kde jsem provokoval, to že chci jít to poslechnout, hned ban? Ukaž kde v chatu provokaci, ať se zasměju.A on tam vytáhne Dogyn screen kde jsem ban dostal ráno, ach jo
CS:GO PLAYER
CSko PLAYER
CSko PLAYER
-
K0v - Pokročilý
Bylo tam snad napsáno schůze dj pokud se nepletu, tak tu nebudeme debatovat o kravinách. Nemáš tam co dělat. Chovej se normálně a pusinu si schovej pro tvoji milovanou. Ps pokud budeš provokovat dále dostaneš týden a pak měsíc.
LOCK.
LOCK.
-
noblemar - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1
Zpět na Žádost o Unban na TeamSpeaku