Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

Ban za nic

Příspěvekod denis800 » 21 črc 2015, 18:00

1.server: Knife 1
admin:c9k^ strafez | KOFOLA
nick:.:*EyE*:.
2.
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zabanovan adminem: c9k^ strafez | KOFOLA
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Duvod: 'Cheaty[KB]'
[AMXBans] Delka: 'permanently'
[AMXBans] Tve SteamID: 'VALVE_0:0:1057804362'
[AMXBans] Tva IP: '89.177.228.47'
[AMXBans] =======================================
3.Vlastně jsem ani nic neudělal jen jsem zabil 2 hráče a hnedka další kolo jsem dostal ban a to jsem tam hrál už druhou nebo třetí mapu a to tam byl i admin,navíc nikdo ani neřekl že mám hacky a ani jsem je také neměl na knife serverech hraji už nějakou tu dobu a podle mého bych to neměl ani za potřebí.Nic méně chci vidět to demo a vyjádření admina který mi ten ban udělil.Protože nejsem zrovna jeden z nejhorších a chci si udržet um.
4.VIP hráč nejsem
denis800
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Ban za nic

od Rumcajz » 21 črc 2015, 18:00

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Ban za nic

Příspěvekod KOFOLA » 21 črc 2015, 19:28

Ahoj, byl jsem zavolán bývalým adminem a dlouholetým hráčem knifu. Já si vlezl do spectu a točil jsem, no samozřejmě, že se nepletl. nebudu ti zde vyjmenovávat všechny fragy, ze kterých to jde vidět, stačí mi poslední 2 kola. Kdy jsi byl na kraji, na patníku a dával sis krásně, zamířil sis cross a bum slash na obrovskou vzdálenost. Nic méně, kolo po tom jsi dělal to samé a už jsi nedal ani frag, protože jsi na hráče krossem nemířil, takový situací tam je víc, kdyby někdo s knife adminů nesouhlasil, vyčasuju to.

http://leteckaposta.cz/211015297

Páčko.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
KOFOLA
Spamer
Spamer

Příspěvekod denis800 » 21 črc 2015, 23:31

Hacky výhradně na knifu nepoužívám.Hraji nebo spíše jsem hrával knife skoro každý den a navíc jde někde v polovině dema vidět že jsem normálně sekal tím chci říct že jde vidět že klikám normálně na myš jako každý jiný hráč.KB přece nemissuje a navíc to že když na něj nemířím neznamená že ho nemůžu zabít a tam to na tom patníku byl luck to proto se mi to nepovedlo po druhé.Hele nevím jak ti mám dokázat že nejsem hacker nevím jestli si mě ještě pamatuješ na kotelně jsi hrával pod nickem KOFOLA a není co řešit a já pod nickem .:*Queens*:.Freekill.Knife hraju už hodně dlouho ale nedávno byl na gs reset tak asi nepůjde zjistit můj čas ale hodně lidí mě docela zná a možná by pomohlo ale tak je to samozdřejmě na tobě a na rozhodnutí dalších adminů možná si mě pamatuje The Killer nebo by mohl i Le1ca a nebo pokud znáš hráče Mr.Ketchupek.Hele já hacky na knifu nikdy nepoužil protože to se musí prostě člověk naučit a žádné kb není na max vzdálenost je možná tak na 40.0 až 45.0 jednotek nebo ještě méně proto jsem si nikdy nestěžoval že má někdo kb.Moc rád hraju na gs na knife serverech a byl bych nerad kdybych již nemohl hrát dále knife.Děkuji za pochopení .:*EyE*:.
denis800
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod KOFOLA » 22 črc 2015, 10:02

denis800 píše:Hacky výhradně na knifu nepoužívám.Hraji nebo spíše jsem hrával knife skoro každý den a navíc jde někde v polovině dema vidět že jsem normálně sekal tím chci říct že jde vidět že klikám normálně na myš jako každý jiný hráč.KB přece nemissuje a navíc to že když na něj nemířím neznamená že ho nemůžu zabít a tam to na tom patníku byl luck to proto se mi to nepovedlo po druhé.Hele nevím jak ti mám dokázat že nejsem hacker nevím jestli si mě ještě pamatuješ na kotelně jsi hrával pod nickem KOFOLA a není co řešit a já pod nickem .:*Queens*:.Freekill.Knife hraju už hodně dlouho ale nedávno byl na gs reset tak asi nepůjde zjistit můj čas ale hodně lidí mě docela zná a možná by pomohlo ale tak je to samozdřejmě na tobě a na rozhodnutí dalších adminů možná si mě pamatuje The Killer nebo by mohl i Le1ca a nebo pokud znáš hráče Mr.Ketchupek.Hele já hacky na knifu nikdy nepoužil protože to se musí prostě člověk naučit a žádné kb není na max vzdálenost je možná tak na 40.0 až 45.0 jednotek nebo ještě méně proto jsem si nikdy nestěžoval že má někdo kb.Moc rád hraju na gs na knife serverech a byl bych nerad kdybych již nemohl hrát dále knife.Děkuji za pochopení .:*EyE*:.

Vyvedu tě z velkého omylu, KB missuje, kdyby nemissovalo, byl by to cheat na hovno, bo by ho každý poznal :) Navíc, i když máš zapnuté KB, můžeš klikat sám, což dělá většiná hráčů, protože některé KB prostě missují a neknifují na max range. Počkej na vyjádření ostatních adminů z knifu, ale já si stojím za svým. Když zabíjíš normálně, nemusíš na hráče mířit a když knifneš, zabiješ ho. S KB neknifneš, což je vidět hned v několika situacích :)
Obrázek
Obrázek
Obrázek
KOFOLA
Spamer
Spamer

Příspěvekod L3ry478 » 22 črc 2015, 11:21

Nebudu se zde vyjadřovat a tím porušovat pravidla fóra.
L3ry478
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod vynnis » 22 črc 2015, 16:56

No podivej to ja jsem řekl že maš kb a taky že to jde hodně vidět podle toho jak prostě v klidu hraješ nemissneš skoro ale najednou v momentě jak nemíříš crossem na hráče tak ho nezabiješ, náhoda by to byla 1 2x ale když to udělaš xx krát tak to už to je podezřelé. A nechápu kdo muže napsat že kb nemissuje.. hovadina, když to neznáš tak s tím nehraj prosim tě. fallen~
vynnis
Amatér
Amatér

Příspěvekod denis800 » 22 črc 2015, 20:54

Když na hráče nemířím tak ho asi moc nezabiju,vem jsi to jako když bych střílel,prostě když na něj nemíříš tak ho nestrefíš.LOGIC
denis800
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod KOFOLA » 23 črc 2015, 07:56

denis800 píše:Když na hráče nemířím tak ho asi moc nezabiju,vem jsi to jako když bych střílel,prostě když na něj nemíříš tak ho nestrefíš.LOGIC

:D :D Na knifu nemusis mirit na hrace aby jsi ho zabil, muzes mirit jinam, staci, kdyz ho mas v nejakem zornem poli. Tobe to proste nekniuje, kdyz na hrace nemiris, ja mam jasno, fallen, ktereho nazor uznavam hodne mi to jen potvrdil, jeste pockame na vyjadreni Khertyse a uvidime co se bude dit dal.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
KOFOLA
Spamer
Spamer

Příspěvekod denis800 » 23 črc 2015, 09:53

Ach škoda že nepoznáš kb od skillu,ok pokud si myslíš že mám kb tak mi dej ban ale ja ho nemám a nikdy jsem ho neměl abych pravdu řekl tak jsem dostal už hodně banů ale nikdy jsem nedostal ban když jsem nic neměl ale právě teď jo.Je to pro mě docela divné dostat ban a nemít žádný hack mám jen cfg jo a když mám podle tebe kb proč mě nejde 35hp tak dobře?Odpovím protože 1hp hraju prostě víc a každý ví že pravé seknutí je kratší než to levé 1hp mam prostě naučený věděl jsem že mi 1hp jde ale nevěděl jsem že tak moc že za to dostanu ban protože prý mám kb ... Tenhle ban je prostě obrovský omyl.Jo a ještě chci říct podle tebe seká kb jen když na někoho míří ten daný člověk crossem jo? A co Bog Final? Jistě víš jak funguje tak mě tu neobviňuj že mám kb které seká jen když na někoho mířím to je prostě blbost.Kb seká do určité vzdálenosti a výseče né na jedno určité místo.Asi moc zkušeností ještě nemáš chytráku :D
denis800
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod KOFOLA » 24 črc 2015, 05:50

denis800 píše:Ach škoda že nepoznáš kb od skillu,ok pokud si myslíš že mám kb tak mi dej ban ale ja ho nemám a nikdy jsem ho neměl abych pravdu řekl tak jsem dostal už hodně banů ale nikdy jsem nedostal ban když jsem nic neměl ale právě teď jo.Je to pro mě docela divné dostat ban a nemít žádný hack mám jen cfg jo a když mám podle tebe kb proč mě nejde 35hp tak dobře?Odpovím protože 1hp hraju prostě víc a každý ví že pravé seknutí je kratší než to levé 1hp mam prostě naučený věděl jsem že mi 1hp jde ale nevěděl jsem že tak moc že za to dostanu ban protože prý mám kb ... Tenhle ban je prostě obrovský omyl.Jo a ještě chci říct podle tebe seká kb jen když na někoho míří ten daný člověk crossem jo? A co Bog Final? Jistě víš jak funguje tak mě tu neobviňuj že mám kb které seká jen když na někoho mířím to je prostě blbost.Kb seká do určité vzdálenosti a výseče né na jedno určité místo.Asi moc zkušeností ještě nemáš chytráku :D

Napsal nekdo ze mas Bog? Rychle se vzpamatuj. Zamykam a pockam na vyjadreni jedne osoby, ktera bude mit rozhodujici hlas.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
KOFOLA
Spamer
Spamer

Příspěvekod Roolsach » 25 črc 2015, 16:12

Cheaty na demu jsou. Není co dál řešit takže LOCK.
Roolsach
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zpět na Unban Žádost