• Stránka 1 z 1
Furien5/AwPGamer/ProTTect
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Bol si zabanovany na tomto serveri adminom AwPGamer.
[AMXBans] Zostava este 1 tyzden , 10 hodin , 33 minut a 10 sekund z tvojho banu.
[AMXBans] Zabanovana prezyvka : ProTTect
[AMXBans] Dovod : ' Bhop /chh '
[AMXBans] Mozes sa stazovat na svoj ban na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tvoje SteamID : ' VALVE_0 : 0 : 618574400 '
[AMXBans] Tvoja IP : ' '
[AMXBans] =======================================
Ako zvyčajne som si zašiel zahrať furiena, hral som nejakých pár kôl potom mi to crashlo, napojil som sa znova(mapa de_aztec) a išiel som smerom na A plant, a keďže máte nastavený nejký blbý spawning že prejde už 1minúta z kola tak sa človek spawne a ako som bol ešte na spawne na tej plošinke smerom na A tak priletel WHYX a ja som ho zabil, následne som dostal grab za camp ale blbý spawning a on tam stihol dôjsť tak si myslel že kempím ja som sa tam hádal s ním prečo grab keď tam bola aj bomba, potom tam bol aj admin ZED ten začal že admin má pravdu a iné kraviny pritom nič nevedel čo sa deje a dal mi kick za demenciu a vravel že dostanem ban či čo, mno a týmto si ma začal WHYX asi nejak všímať som mu podráždil asi nervy tak si niečo namňa asi chcel nájsť a potom došiel s tým že dostanem ban na týždeň za scripting že mám autobhop, takže rád by som videl nejaké dôkazy a odôvodnenie ako na to došiel.
Za skorú odpoveď vopred Ďakujem,
S pozdravom ProTTect.
[AMXBans] Bol si zabanovany na tomto serveri adminom AwPGamer.
[AMXBans] Zostava este 1 tyzden , 10 hodin , 33 minut a 10 sekund z tvojho banu.
[AMXBans] Zabanovana prezyvka : ProTTect
[AMXBans] Dovod : ' Bhop /chh '
[AMXBans] Mozes sa stazovat na svoj ban na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tvoje SteamID : ' VALVE_0 : 0 : 618574400 '
[AMXBans] Tvoja IP : ' '
[AMXBans] =======================================
Ako zvyčajne som si zašiel zahrať furiena, hral som nejakých pár kôl potom mi to crashlo, napojil som sa znova(mapa de_aztec) a išiel som smerom na A plant, a keďže máte nastavený nejký blbý spawning že prejde už 1minúta z kola tak sa človek spawne a ako som bol ešte na spawne na tej plošinke smerom na A tak priletel WHYX a ja som ho zabil, následne som dostal grab za camp ale blbý spawning a on tam stihol dôjsť tak si myslel že kempím ja som sa tam hádal s ním prečo grab keď tam bola aj bomba, potom tam bol aj admin ZED ten začal že admin má pravdu a iné kraviny pritom nič nevedel čo sa deje a dal mi kick za demenciu a vravel že dostanem ban či čo, mno a týmto si ma začal WHYX asi nejak všímať som mu podráždil asi nervy tak si niečo namňa asi chcel nájsť a potom došiel s tým že dostanem ban na týždeň za scripting že mám autobhop, takže rád by som videl nejaké dôkazy a odôvodnenie ako na to došiel.
Za skorú odpoveď vopred Ďakujem,
S pozdravom ProTTect.
-
ftacek - Kolemjdoucí
Furien5/AwPGamer/ProTTect
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Furien5/AwPGamer/ProTTect
Ahoj,byl jsi nahlášen v CHH sekci,na demo jsem koukal já,prvně to bylo tak že admin dodal krátké demo které bylo nedostatečné,potom admin dodal demo z HLTV kde jsem se dozvěděl že tam Script je,sám si se i ve hře do chatu přiznal,napsal jsi,že nepozná CS přikazy, dodal jsi že "wait jump wait" který se počíta jako Script a banuje se.
odbinduj si to a nebudeš mít problém- "unbind MWHEELDOWN"
- "unbind MWHEELUP"
Demo - http://leteckaposta.cz/484613918
Časy
23:30 - Script
25:30 - Zde jsi napsal "Jednoduché,wait jump wait"
odbinduj si to a nebudeš mít problém- "unbind MWHEELDOWN"
- "unbind MWHEELUP"
Demo - http://leteckaposta.cz/484613918
Časy
23:30 - Script
25:30 - Zde jsi napsal "Jednoduché,wait jump wait"