• Stránka 1 z 1
Nemám problém přímo s tskem, ale jde o avatary. Když si avatar změním, tak ho někdy mám roztažený a někdy zase ne. Někdy mi to ukazuje i u ostatních lidí na tsku. Prosím tedy o pomoc.
-
Naiz - Profesionál
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Avatary na tsku
Team Speak má zřejmě nějaký limit přidávání obrázků. Takže pokud máš obrázek pod limitem, tak ti ho to jednoduše roztáhne na minimální možný limit a ve výsledku je pak obrázek rozmazaný. Taktéž je ale i maximální limit který když překročíš tak se ti ten obrázek asi prostě zmenší. Nejsem si úplně jist jestli to takhle skutečně funguje, ale jednu zkušenost s tím jsem už měl, takže to může být i takto.
-
Ekblad - Zkušený
Jak to mám teda řešit? Na starým počítači jsem měl vždy všechny obrázky normální. Lze to nějak nastavit?
-
Naiz - Profesionál
Nelze , problém je v TSku jako programu , ne v nastavení. orblém vyřešíš instalací staší/novější verze TSka, nebo restartem TSka komplet..Bohužel trpým stejným problémem.
Discord: Viyomi#5590
Steam: http://steamcommunity.com/id/IamViyomi
Steam: http://steamcommunity.com/id/IamViyomi
-
DarkRayCode - Spamerův sluha
takže pokud jsem správně pochopil tak chyba je ve verzi tska. Poprosím o lock
-
Naiz - Profesionál
Mě to taky někdy dělá, je to asi problém možná rozlišení, nevím.. Maximální vím že je 300 x 300.
(:
-
Deluxina - Spamerův sluha
Toto tu už psát nemusíte, vše jsem s Naizem řešil i jsem mu řekl to, jak to řekněme opravit, ale Naiz se nechtěl odpojovat takže jsme to nemohli vyřešit, tady už žádné další řešení není jelikož to je bug clientu.
-
Ekblad - Zkušený
• Stránka 1 z 1