• Stránka 1 z 1
CL_FlushEntityl Packet
Zdravím,
Poslední dobou, když hraji counter strike, tak se mi začne sekat hra až celá zmrzne včetně zvuku a nahoře v pravém rohu se mi objeví ( CL_FlushEntityl Packet ). Já se ptám co je to? Je to ňáký chybějící soubor ve složce, kterou jsem stáhnul z tohoto webu nebo jiná potřebná věc, aby se mi tento problém nestával? Popřípadě kde se to dá stáhnout. Díky za odpovědi.
Poslední dobou, když hraji counter strike, tak se mi začne sekat hra až celá zmrzne včetně zvuku a nahoře v pravém rohu se mi objeví ( CL_FlushEntityl Packet ). Já se ptám co je to? Je to ňáký chybějící soubor ve složce, kterou jsem stáhnul z tohoto webu nebo jiná potřebná věc, aby se mi tento problém nestával? Popřípadě kde se to dá stáhnout. Díky za odpovědi.
-
DivX - Kolemjdoucí
CL_FlushEntityl Packet
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: CL_FlushEntityl Packet
Změř si rychlost internetu např. na http://www.rychlost.cz a poté se řiď tímto návodem http://cl-force.717.cz/menu/typy-a-triky-figly-navody/nastaveni-rate-2
-
PraBz
To vůbec nemusí být ten problém,jestli se ti to sekne hned jak se připojíš,antivirus nebo firewall zablokují CSku odesílat informace.Prostě musíš vždy když spouštíš CSko kliknout pravým tlačitkem myši na ikonu a dát Spustit jako správce.Musíš to dělat vždycky,je to na nic ale bohužel.
-
lamiXus - Kolemjdoucí
Napiš na jakém módu se ti to stává a jestli při konkrétní mapě. Tipuji, že to bude konkrétní mapa.
-
PuSh - Pokročilý
Ta tvoje PuSh 

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Nick:Deuce
Steam Nick:DeuceORG
Nick:Deuce
Steam Nick:DeuceORG
-