• Stránka 1 z 1
Furien5/AwPGamer/ProTTect
Ako neviem kde som sa mal dozvedieť o tom čo sa počíta a nepočíta ako script, navyše vidím večne chlapcov čo lezú tak že asi má maslo na riti lebo tak to vypadá, keď už tak nejaké upozornenie keby to mohlo byť alebo mi dajte sem link na stranku ktorú mám čítať každých 5min lebo nemám čo iné robiť iba pozerať sem čo sa hodnotí ako script alebo nie, navyše som to neočakával od obyčajného bindu, navyše další neznalec sa vyjadruje k tomu (Ven0m) nepíš o tom čo píšem ja keď si to aspoň nepozrieš, píšeš tam že ja som pri "priznaní" napísal "wait jump wait" čo neviem či je príkaz alebo či to funguje, takže aj pochybujem že si to video videl a hodnotíš to a ako nebudem si odbindúvať MWHEELUP keďže tam mám +duck a ten "script" ako píšeš je bind!!! +jump ez na koliesku proste točíš a ako ja si to mám odbindovať hej, obyčajný bind ktorý mám aj na space
vtipné GS, chojte zabanovať ďalších 10k ľudí že majú bind +jump
ProTTect
EDIT: a ako písal Ven0m že bind "wait jump wait" sa považuje za script tak chcem UB lebo ja mám ban údajne za "jump wait jump" pokiaľ viem

ProTTect
EDIT: a ako písal Ven0m že bind "wait jump wait" sa považuje za script tak chcem UB lebo ja mám ban údajne za "jump wait jump" pokiaľ viem
-
ftacek - Kolemjdoucí
Furien5/AwPGamer/ProTTect
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Furien5/AwPGamer/ProTTect
Zdravím,
nevím proč zakládáš další topic, když v předešlém ti to bylo jasně vysvětlené... ( TEN BIND JE ZAKÁZANÝ )
Nemáš právo označovat Ven0ma za "neznalce"...
Napsal ti to, tak jak to je...
Přeber si to jak chceš, já tě prosím nevyjadřuj se tak...
nevím proč zakládáš další topic, když v předešlém ti to bylo jasně vysvětlené... ( TEN BIND JE ZAKÁZANÝ )
navyše další neznalec sa vyjadruje k tomu (Ven0m)
Nemáš právo označovat Ven0ma za "neznalce"...
Napsal ti to, tak jak to je...
Přeber si to jak chceš, já tě prosím nevyjadřuj se tak...

-
WhyXx - Mistr
Nebudu se vyjadrovat tam kam nemam jinak mi bude zamezen pristup na web
ROCCO PANKO DAVEJ POZOR PREJEDE TE TANK
TEBE VYCHOVALA ULICE A MĚ PUNK
TEBE VYCHOVALA ULICE A MĚ PUNK
-
iDeviLeKKK - Spamerův sluha
Ten bind je zakazany a hraci ho nebudou pouzivat ,bereme. To jako script a jestli se ti to nelibi tak jdi hrat na jiny portal (ne tak kvalitni jako zde)
Unban jedine za vip
Lock
Unban jedine za vip
Lock
-
GrooS - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1