• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Dreamek/Furien
Nick ve hře: Dr34m
Nick na fóru: Dreamek
Odkaz na profil: dreamek-u41654.html
Věk: 12
Steam ID: STEAM_0:1:110381140
Sekce, kde chcete akademika: Furien
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=5884
Proč chci akademika: Pomôcť Gsku od cheaterov. Akademik chcem byť aj preto lebo, dnes som hral furien a chlapci sa zakempili na spawnu a pohádzali frosty nemohol som s tým nič robiť a admini boli dočasné nedostupný.. Taktiež keď admin má porblem sa dostaviť na server rád pomôžem. Akademik pre mňa je niečo nové stale som žiadal a nedosiahol som ho myslím že sa to teraz podarí.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: áno mam bany tuto asi aj inde taktiež aj nadávky v chate to sa do tej doby zmení..bol som ešte hlúpy a nadával som z nervov teraz ma upokojuje náš verný klan .In.DA.skY^
ďakujem za prečítanie Dreamek
toto je asi môj 4účet na stránke
dôvod: zabudol som heslo a e-mail tak prosím no ZAMITNUTY MACC. môžeme to vyriešiť
ďakujem ešte raz
Nick na fóru: Dreamek
Odkaz na profil: dreamek-u41654.html
Věk: 12
Steam ID: STEAM_0:1:110381140
Sekce, kde chcete akademika: Furien
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=5884
Proč chci akademika: Pomôcť Gsku od cheaterov. Akademik chcem byť aj preto lebo, dnes som hral furien a chlapci sa zakempili na spawnu a pohádzali frosty nemohol som s tým nič robiť a admini boli dočasné nedostupný.. Taktiež keď admin má porblem sa dostaviť na server rád pomôžem. Akademik pre mňa je niečo nové stale som žiadal a nedosiahol som ho myslím že sa to teraz podarí.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: áno mam bany tuto asi aj inde taktiež aj nadávky v chate to sa do tej doby zmení..bol som ešte hlúpy a nadával som z nervov teraz ma upokojuje náš verný klan .In.DA.skY^
ďakujem za prečítanie Dreamek
toto je asi môj 4účet na stránke
dôvod: zabudol som heslo a e-mail tak prosím no ZAMITNUTY MACC. môžeme to vyriešiť

ďakujem ešte raz
Secret Supporter. PM ME
-
Dreamek - Zkušený
[Zamítnuto] Dreamek/Furien
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Dreamek/Furien
Nenahrané hodiny, hnusný chat, za měsíc znovu.
Zamítnuto.
Zamítnuto.
-
Tommy58 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1