• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] cs help
Zdravím, potreboval by som pomôcť s cskom.
Mám steamko a aj non steam. Keď zapnem 1.6 na ns tak v pohode fps takých 80cca a keď ho zapnem na steame tak mám fps 4cca, strasne mi to na steamku seka a ide pomaly.
Mám win 8, na ntb som mal win 7 len dotyční od ktorého som kúpil ntb si tam dal win 8, a asi aj kvoli tomu mi nejde minecraft,https://www.gamesites.cz/forum/mc-help-t92350.html.
Ak by ste potrebovali ďalšie info, stačí napísať. Vďaka vopred.
Mám steamko a aj non steam. Keď zapnem 1.6 na ns tak v pohode fps takých 80cca a keď ho zapnem na steame tak mám fps 4cca, strasne mi to na steamku seka a ide pomaly.
Mám win 8, na ntb som mal win 7 len dotyční od ktorého som kúpil ntb si tam dal win 8, a asi aj kvoli tomu mi nejde minecraft,https://www.gamesites.cz/forum/mc-help-t92350.html.
Ak by ste potrebovali ďalšie info, stačí napísať. Vďaka vopred.
-
KAKAVKO - Zkušený
[vyřešeno] cs help
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: cs help
Tak je tu viacej možností. Do možností spustenia vlož toto (knihovna - klik na cs 1.6 - vlastnsoti - možnosti spustenia):
-noforcemaccel -noforcemspd -noforcemparms -nomousegrab -nofbo -nomsaa -stretchaspect
Do konzole napíš toto
gl_vsync 0
fps_max 101
A pozri sa aký máš render (options - video): Nemáš tam náhodou nastavené "software", ak hej, prepni na OpenGL
-noforcemaccel -noforcemspd -noforcemparms -nomousegrab -nofbo -nomsaa -stretchaspect
Do konzole napíš toto
gl_vsync 0
fps_max 101
A pozri sa aký máš render (options - video): Nemáš tam náhodou nastavené "software", ak hej, prepni na OpenGL
-
Elwyn - Mistr Yoda
Elwyn píše:Tak je tu viacej možností. Do možností spustenia vlož toto (knihovna - klik na cs 1.6 - vlastnsoti - možnosti spustenia):
Do konzole napíš toto
gl_vsync 0
fps_max 101
Všetko som spravil a hej mám tam OpenGL, no stále to seká a fps 4-6cca.
-
KAKAVKO - Zkušený
A máš nový PC ? Máš nainštalované grafické ovládače ?
-
Elwyn - Mistr Yoda
Mám málo používaný ntb. Asus K50ab .. a ako som posielal aj link hore ↑ na pomoct s mc, tak tiez mi tam radili dosť vecí a nešlo to a aj grafické ovládače mám aktualizované. K tomu mi Hl.MC support napísal, že na vine asi bude ten win 8 (ževraj sa radil s pc supportom) tak si tam musím dať win 7. Asi aj tento steam bude navine s tým windowsom 8?
-
KAKAVKO - Zkušený
Ahoj, problém je skoro jistě v tom, že máš špatné ovladače grafické karty, nebo správné, ale pouze s podporou pro windows 7 a nižší.
Jestli-že nejsou na win 8 ovladače pro tvou grafickou kartu, budeš muset opravdu nainstalovat zpět win 7.
To že ti jede csko na 4-7 fps je tím, že si PC nerozumí s OpenGL renderingem, respektive ovladače GK si nerozumí.
Jestli-že nejsou na win 8 ovladače pro tvou grafickou kartu, budeš muset opravdu nainstalovat zpět win 7.
To že ti jede csko na 4-7 fps je tím, že si PC nerozumí s OpenGL renderingem, respektive ovladače GK si nerozumí.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
Dobre, vďaka. Vymením ten windows a uvidím.. môžte lock.
-
KAKAVKO - Zkušený
Není zač 
lock

lock
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1