• Stránka 1 z 1
[PC] Get Windows 10 ikonka se neukazuje.
Jaký máte přístroj ? Stolní PC
Jaký máte operační systém? Win 7 Ultimate
Kdy, nebo co mohla být příčina vašeho problému? Aktualizaci jsem jednou odmítnul, teď se mi nechce zobrazit.
Poprvé co jsem viděl možnost zarezervovat si Win 10 jsem to moc neřešil, hodně lidí psalo, že to bude stejné jako s windows 8.
Tak jsem to tedy odmítl a samotný windows update vypnul, protože aktualizace trvaly i 3 hodiny což se mi nechtělo čekat
.
Změnil jsem názor, windows 10 chci zkusit každopádně se mi neukazuje ikonka GWX (Get windows 10) v pravo dole. I po stáhnutí všech aktualizací které byly "důležité" podle windows update se mi ikonka pořád neukazuje.
Za všechny nápady předem díky.
PS: Všechny podmínky pro windows 10 mam splněné. (Kromě teda toho jestli mam legální windows 7, nevím jak to zjistit každopádně mam koupený PC od jednoho týpka z Ostravy takže možné je cokoliv.
)
Jaký máte operační systém? Win 7 Ultimate
Kdy, nebo co mohla být příčina vašeho problému? Aktualizaci jsem jednou odmítnul, teď se mi nechce zobrazit.
Poprvé co jsem viděl možnost zarezervovat si Win 10 jsem to moc neřešil, hodně lidí psalo, že to bude stejné jako s windows 8.
Tak jsem to tedy odmítl a samotný windows update vypnul, protože aktualizace trvaly i 3 hodiny což se mi nechtělo čekat

Změnil jsem názor, windows 10 chci zkusit každopádně se mi neukazuje ikonka GWX (Get windows 10) v pravo dole. I po stáhnutí všech aktualizací které byly "důležité" podle windows update se mi ikonka pořád neukazuje.
Za všechny nápady předem díky.

PS: Všechny podmínky pro windows 10 mam splněné. (Kromě teda toho jestli mam legální windows 7, nevím jak to zjistit každopádně mam koupený PC od jednoho týpka z Ostravy takže možné je cokoliv.

Ex CS 1.6 Admin
Ex PP Admin Furien
Ex Pořadatel Furien Turnajů
Ex PP Admin Furien
-
KillerRapper7 - Profesionál
[PC] Get Windows 10 ikonka se neukazuje.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Get Windows 10 ikonka se neukazuje.
Skús tento postup :
Návod na aktualizaci, který je určený výhradně pro majitele zařízení s Windows 7 SP1 nebo Windows 8.1, má pouze 3 rychlé kroky:
Nastavte své Windows tak, aby se aktualizovaly automaticky a nainstalujte všechny dostupné updaty .
Vymažte vše ze složky C:\Windows\SoftwareDistribution\Download
V cmd.exe spusťte jako administrátor (nestačí mít jen účet s právy administrátora, je třeba opravdu pravým tlačítkem a spustit jako administrátor) v CMD okně tento příkaz: wuauclt.exe /updatenow
Alebo skúsiť to stiahnuť rovno odtialto: https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10
Návod na aktualizaci, který je určený výhradně pro majitele zařízení s Windows 7 SP1 nebo Windows 8.1, má pouze 3 rychlé kroky:
Nastavte své Windows tak, aby se aktualizovaly automaticky a nainstalujte všechny dostupné updaty .
V cmd.exe spusťte jako administrátor (nestačí mít jen účet s právy administrátora, je třeba opravdu pravým tlačítkem a spustit jako administrátor) v CMD okně tento příkaz: wuauclt.exe /updatenow
Alebo skúsiť to stiahnuť rovno odtialto: https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10
-
OptiBB - Amatér
Stáhnul jsem si ten soubor na který jsi dal odkaz, mam otevřeno okno a tam napsáno "stahování Windows 10" takže to nejspíš funguje.
Každopádně pak dám vědět jak to dopadlo.

Ex CS 1.6 Admin
Ex PP Admin Furien
Ex PP Admin Furien
-
Doplním k tomu co napsal OptiBB
Přímo od Microsoftu http://answers.microsoft.com/en-us/insi ... 0096ec3085
Stačí jen trošku hledat..
Přímo od Microsoftu http://answers.microsoft.com/en-us/insi ... 0096ec3085
Stačí jen trošku hledat..
Jestli jsi dal první možnost tak je možné, že ti to nepůjde. Mě se to ukončilo a musel jsem to dělat přes DVDStáhnul jsem si ten soubor na který jsi dal odkaz, mam otevřeno okno a tam napsáno "stahování Windows 10" takže to nejspíš funguje.Každopádně pak dám vědět jak to dopadlo

-
S3L3BRYT4K - Kazatelův učeň
No myslim, že toto su jediné možnosti ako to spraviť bez toho dvd, ale ak to nepojde tak ako vravíš, bude musieť to spraviť už len s dvd/usb.
-
OptiBB - Amatér
Hotovo, děkuji OptiBB ale i S3L3BRYT4K za jejich ochotu mi pomoci.
Nakonec jsem stáhnul ten program na který byl sem poslán link a po asi 11 hodinách mam win 10.
Můžete LOCK.
Nakonec jsem stáhnul ten program na který byl sem poslán link a po asi 11 hodinách mam win 10.

Můžete LOCK.

Ex CS 1.6 Admin
Ex PP Admin Furien
Ex PP Admin Furien
-
OptiBB píše:Skús tento postup :
Kto chce upgrade na W10 - tak tento postup to rieši a je správny!
Výborne OptiBB.
Vyriešené LOCK.
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
-
zima - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1