• Stránka 1 z 1
Evip
Dobrý deň, chcel by som sa spýtať či by som si mohol evipko prehodiť z Zombie Night 2 na Jailbreak 1. Dôvod nedávno som si kúpil EVIP na tom zombie ale ten server asi zrušili. Ja to berem ako zbytočne vyhodené peniaze za nič. Za pochopenie vopred ďakujem !
- andrej46713
- Kolemjdoucí
Re: Evip
No Tohle Jsem Nezkoušel ..Skus Se Podívat na VIP Poradnu najdeš to V "Fórum" Snad ti to pomůže tu máš link: http://vip.gamesites.cz/help
[
-
Razoris - Pokročilý
Četl jsi podmínky?
6. Gamesites si vyhrazuje pravo na okamzite ukonceni provozu serveru, kde je VIP aktivace uskutecnena. Vyhody jsou uzivateli prideleny navzdy, ale v pripade ukonceni provozu mu tyto vyhody s okamzitou platnosti konci a VIP uzivatel s timto faktem souhlasi.
6. Gamesites si vyhrazuje pravo na okamzite ukonceni provozu serveru, kde je VIP aktivace uskutecnena. Vyhody jsou uzivateli prideleny navzdy, ale v pripade ukonceni provozu mu tyto vyhody s okamzitou platnosti konci a VIP uzivatel s timto faktem souhlasi.
(:
-
Deluxina - Spamerův sluha
Razoris píše:Prominte že píšu znovu Ale to Starý Upravit . A Dočetl jsem se to a nejde to Budeš si muset koupit nový.Prosil bych LOCK Na Tomhle Topicu Je asi Pravě podobně Vyřešený ..
Ty máš taky pravdu,
už jsem mu napsal,
že jestli četl podmínky, vždy se mají číst..
Tak poprosíme o lock..
(:
-
Deluxina - Spamerův sluha
Napíš na e-mail [email protected], opíš im čo sa stalo a popros ich o presun VIP. Ak pekne poprosíš, presunú ti ho
lock

lock
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1