Porušuje nekdo pravidla na Public serverech? Sdělte nám to zde.

Cheating / neporazitelny cavoo., dal te freddy :P / Public 1

Příspěvekod iamfamasmachin » 31 črc 2015, 00:42

Tohto hráča už pozorujem dlhu dobu, vôbec sa nevie hýbať, ale fragy dáva. Väčšinou nesledujem druhých na pube, ale keď ma zabijá takýto nonamer, ktorému hodim flash a smoke pod nohy a on si fraguje dalej, tak ma to naštve a po dlhom čase som si našiel čas a vypišem ho, aby tie časy boli iste, tak sa budu skladat z viacerich map a z hltv, kedže ked je niekto v specte, tak tento hráč to zakryva uplne a hra ako lama.
Hráč vie ako tak zakryvať WH, pozera sa všade, ešte aj na sprosté miesta, kde by sa normalny hráč nepozrel, a to len preto aby to zakryl, ale keď je v uzkych /rush/ alebo niečo podobné, tak sa to da pekne spozorovať, hlavne predmierovanie, zoomovanie cez steny atd...Hráč ma na stopercent 16bit, ba dokonca si myslim, že smogy ma vypnute uplne, ale takisto aj flashe (v externom programe to tak byva, ak sa vypne smoke, tak sa automaticky vypinaju aj flashe, čiže no flash).
WH ma to viem, ale zakryva ho, ale no flash nezakryje... ten ma urcite ako uz uvidite aj na casoch.

hlstatx: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... ayer=15797
STEAM_0:0:88517613
http://www.amxbans.com/user/STEAM_0:0:88517613 - od 27.juna 2015 VAC BANNED

Poznamka k hltv: flashe občas buguju, raz mi ich ukazovalo a raz nie, napriek tomu vidno vo viacerich casov ze ich dostane pred usta a on flash nema...

Mapa: de_dust2
Dátum: 30.7.2015
Čas: cca 16:13 - hltv
demo: 20430-1507301613-de_dust2.dem
link na hltv : http://leteckaposta.cz/476332759
nick v hre : Neporazitelny caavo.

02:10 - hned prvy čas, normálny hráč s awp väčšinou nechce smoke na stred, pretože nevidi nič, tento hráč si ho tam aj naschval hodi, aby cez neho mohol killovať.
02:15 - tak prepačte, ja som ta nevidel ani muchu (možno ma velke dioptrie), ale zoomuje presne cez stenu, akcia pokračuje viz. next time
02:20 - dostane 2 flashe od rushujuceho Tčka (presne pred neho spadol jeden), on proste flash nema, vidno to na miereni.
03:30 - napise, zacneme hrat a potom 2 krasne killy cez smoke (prvy bol predstrel) je to proste klasik
04:50 - hodi si smoke, zazoomuje, neskor prichadza hrac, pri ktorom si myslel ze ho videl viz. cross, ale vobec ho nevidel.. dajte si spomalene 1/4
08:30 - vkuse ma zazoomovane 2x, ale vkuse si odzoomuje na 1x, aby videl enemy ked ide zdola.. teraz hned odzzomovanie a uz mierenie dole na stred
08:35 - dostane odomna flash pod pysk (nemoze vidiet), normalny hrac by vystrelil a utekal, on este pocka dokym mu vbehnem akokeby ten flash ani nebuchol
09:45 - nemal ani sancu ho vidiet ako prebehuje a on reflexom si ho ide odchytit (dat si spomalene 1/4) nevidno ze mu tam presiel..
10:05 - dostal plny flash a on funguje normalne dalej
10:14 - dajte si slow 1/4 hrac este ani len nevysiel a on uz si tam predmieruje (dajte si to aj zrychlene nieje mozne takto rychlo reagovat)
11:25 - zase si mozte dat slow a zase si myslel ze ich videl prebiehat (zahral sa na reflexora ze ich odchyti).. potom dostane flash pod nohy a on vkuse mieri a reflexuje akokeby nic
12:10 - toto sa mi najviac paci, reflexor , cez malu dierku ma da v behu, predstrel jak oči, aj profesionálny awpckar by sa mal co ucit
17:10 - dalsia topka, chlapec si este aj cupne a on si mu pekne namieri na hlavicku a zabije ho, odporucam slow 1/4
18:35 - odpisuje mi chlapec, a potom rushuju stred a on hned zoom (nejde o tie flashe, tie tam padaju stale ale bez rushovanie Tčiek - zo schodov, zo stredu a tak)
19:30 - hodim smoke, predmierim si cez dvere a zabijem ho (vkuse robi to iste, hodi si smoke a zoomuje si tam nalavo stred, teraz hodim smoke a proste predmieri si na rushujuceho tečkara do diery, co nidky predtym neurobil, viz minule casy, alebo si pozrite cele hltv., jasne WH)
20:50 - chlapec, dostane flash a potom stahuje akokeby ho vobec nemal (normal pohyb, presne diery do zachodu) :D

Mapa: de_inferno
Čas: cca 23:22 - hltv
demo: 20430-1507302322-de_inferno.dem
link na hltv : http://leteckaposta.cz/417677333
nick v hre : Dal te Freddy :P

03:35 - koho videl tam v kine?
04:40 - pohodicka uz sme zvyknutí na predstrel a tušak do podlezu, neskor vie o tom na balkone a predstrel presne nanho
05:05 - pozrite si to v rychlosti a potom aj slow motion 1/4... este ani nevysiel on uz kurzorom ide po nom, nemozne..
10:35 - chlapec ma flash a proste dava
12:15 - namieri si dole, a potom hore na enemy ked vychadza (dajte si to zrychlene a potom slow motion 1/4, nemozne :D)
14:15 - akcia, zabije dvoch do smokov, potom tretieho vo flashi flash pod nohy uplne :D
18:50 - flash pod usta rovno, nevidi, zabija
21:45 - saskuje tam, predstreluje a potom 22 00 zabije hraca cez stenu lebo si myslel ze je pred nou.
23:00 - suverenne si bezi s knifeom vsak pohoda nikto tam nebude, prveho da OK, dalsiemu da predstrel a potom cez stenu taha cross za nim a zabije ho.. dajte si to aj slow a cez wh...
25:30 - on dostane flash a hybe sa akokeby ho nemal..
28:30 - :D
34:00 - nema flashe
34:40 - hodi si sam flash a on pohodicka proste nema mlieko, obzera sa a hra dalej
35:10 - nema flash, uz neviem ako to komentovat..
40:00 - flashe pod usta , nevidel nic, sam som ho spectoval

Mapa: de_nuke
Čas: cca 00:05 - hltv
demo: 20430-1507310005-de_nuke.dem
link na hltv : http://leteckaposta.cz/802005887
nick v hre : Dal te Freddy :P

03:50 - rushuje zabije prveho cez smoke (to ze nema smoke vieme davno), ale potom stale fullouti po hracovi ktory je za stenou a kopriuje ho cez stenu
05:30 - zase cez smoke a hlavne cez stenu
05:55 - to dierovanie presne a potom vybehnutie s predstrelom na enemy hore
08:45 - ten rush a predstrel :D
09:00 - teraz tam nikto neni, preco teraz nedieruje tak presne?
09:50 - rushujem ja rampu, naschval, dostane flash pod nohy a on ho nema :D

Viac som uz ani nevypisoval, ak tomuto BAN nedate, a mne ste ho uz 4x dali bezdovodne tak nechapem celemu admin timu. dakujem
iamfamasmachin
Zkušený
Zkušený

Cheating / neporazitelny cavoo., dal te freddy :P / Public 1

od Rumcajz » 31 črc 2015, 00:42

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Cheating / neporazitelny cavoo., dal te freddy :P / Publ

Příspěvekod Izmael » 31 črc 2015, 11:13 VIP

Zdravím,

dema byla předána na posouzení cheathunterům, prosím tedy o strpení, pak zde dopíšu verdikt.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod iamfamasmachin » 31 črc 2015, 12:46

zaujimave je, že teraz to musi pozriet viacero cheathunterov, ale keď mi dali bany public admini ihneď (bol to jeden človek a len jeden názor), vtedy to nemuselo vidieť viac ľudi a ja som mal BAN minimálne deň, čo je obmedzenie.. a on žiadne obmedzenie nebude mať :) to je len taka poznamka.. nechcem spamovať :)
iamfamasmachin
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Izmael » 01 srp 2015, 09:28 VIP

Dobré dopoledne,

hráč byl zabanován.

Děkujeme za nahlášení!

Lock.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek