• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Windows 10 instalace,úložiště na disku
Typ přístroje: notebook
Operační systém: Windows 7 64bit
Typ problému: 1. po stáhnutí windows 10 a vytvoření "média" mi vypíše hláška "windows nemohl inicializovat adresář" nebo něco podobného.
2. potom co instalace byla neúspěšná mi v počítači zůstala data (asi 6gb od stažení a pak instalovani media) a nemam místo na disku takže to ani nemůžu zkusit znovu nainstalovat.
Kdy se začal problém projevovat: při instalaci
O jakou aplikaci se jedná: XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Screen s problémem, popř. chybovou hláškou: screen nemám protože mi ta tabulka jen problikne.
Komponenty v PC ( procesor - intel pentium dual core 2,1ghz RAM 4gb Nvidia GeForce 525
Váš popis problému:problém samozřejmě nedokážu vyřešit a zkoušel jsem to místo na disku vyčistit pomocí ccleaneru "ccleaner"
nejlépe by se problém řešil na ts.
Operační systém: Windows 7 64bit
Typ problému: 1. po stáhnutí windows 10 a vytvoření "média" mi vypíše hláška "windows nemohl inicializovat adresář" nebo něco podobného.
2. potom co instalace byla neúspěšná mi v počítači zůstala data (asi 6gb od stažení a pak instalovani media) a nemam místo na disku takže to ani nemůžu zkusit znovu nainstalovat.
Kdy se začal problém projevovat: při instalaci
O jakou aplikaci se jedná: XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Screen s problémem, popř. chybovou hláškou: screen nemám protože mi ta tabulka jen problikne.
Komponenty v PC ( procesor - intel pentium dual core 2,1ghz RAM 4gb Nvidia GeForce 525
Váš popis problému:problém samozřejmě nedokážu vyřešit a zkoušel jsem to místo na disku vyčistit pomocí ccleaneru "ccleaner"
nejlépe by se problém řešil na ts.
- Worth: 3874€ (988€ with sales)
- Games owned: 291
- Games played: 137 (47%)
- Hours on record: 6,823.6h
-
RazyCZ - Mistr
Windows 10 instalace,úložiště na disku
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Windows 10 instalace,úložiště na disku
Tento postup určite funguje viď posledný príspevok.
get-windows-10-ikonka-se-neukazuje-t95775.html
Keď sa ti stiahne inštalácia cez windows update, nie je to iso súbor!
Priamo v root-e napr. "C:\" máš adresár "$Windows.~BT" a v ňom spustíš setup.exe.
get-windows-10-ikonka-se-neukazuje-t95775.html
Keď sa ti stiahne inštalácia cez windows update, nie je to iso súbor!
Priamo v root-e napr. "C:\" máš adresár "$Windows.~BT" a v ňom spustíš setup.exe.
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
-
zima - Mistr Yoda
teď mi jde spíše o to úložiště,protože sem měl přes 6gb volného místa před stahováním win 10.
po neúspěšné instalaci jsem měl už pouze 600mb a místo se pokaždé zmenšuje až na řády kb.
zkoušel sem čistit pomocí ccleaneru a i win 7 mi sám nabídl pročištění avšak mi vyčistili jen něco kolem 100mb které už jsou zase zaplněné a to jsem nic nestahoval ani neinstaloval,spíše naopak,nevím co dalšího mam odinstalovat abych měl místo.
po neúspěšné instalaci jsem měl už pouze 600mb a místo se pokaždé zmenšuje až na řády kb.
zkoušel sem čistit pomocí ccleaneru a i win 7 mi sám nabídl pročištění avšak mi vyčistili jen něco kolem 100mb které už jsou zase zaplněné a to jsem nic nestahoval ani neinstaloval,spíše naopak,nevím co dalšího mam odinstalovat abych měl místo.
-
RazyCZ - Mistr
vid. môj príspevok vyššie ten adresár ti zaberá 4GB. Je skrytý preto si musíš nechať zobrazovať skryté súbory.
( [klávesa win]+E -> alt -> možnosti -> možnosti priečinka -> zobrazenie (karta) -> zobrazovať skryté súbory, priečinky a jednotky)
e.zima: Ešte priečinok v root-e s názvom "software distribution" v sebe skrýva niekoľko gb mno a dá sa premazať tak, že vypneš automatické aktualizácie; zmažeš obsah toho priečinka a znovu povolíš automatické aktualizácie.
( [klávesa win]+E -> alt -> možnosti -> možnosti priečinka -> zobrazenie (karta) -> zobrazovať skryté súbory, priečinky a jednotky)
e.zima: Ešte priečinok v root-e s názvom "software distribution" v sebe skrýva niekoľko gb mno a dá sa premazať tak, že vypneš automatické aktualizácie; zmažeš obsah toho priečinka a znovu povolíš automatické aktualizácie.
-
zima - Mistr Yoda
zima píše:
done
zima píše:
Ešte priečinok v root-e s názvom "software distribution" v sebe skrýva niekoľko gb mno a dá sa premazať tak, že vypneš automatické aktualizácie; zmažeš obsah toho priečinka a znovu povolíš automatické aktualizácie.
no moc se v pc nevyznám,ale nejspíše done ---->ovládací panely - windows update - zapnout nebo vypnout automatické aktualizace - dulezite aktualizace - nikdy nevyhledavat aktualizace,smazal sem to a zase povolil. je to tak správně ?
-
RazyCZ - Mistr
Mno hej keď si zmazal "$Windows.~BT" a obsah v "software distribution".
Mal by si mať teda aj uvolnené to miesto čo ti okupovali.
Mal by si mať teda aj uvolnené to miesto čo ti okupovali.
-
zima - Mistr Yoda
No mám teď volného místa 1,90gb a pod $Windows.~BT" je ještě "$Windows.~WS" který má přes 5,5gb..
ten mám taky odstranit ?
ten mám taky odstranit ?
-
RazyCZ - Mistr
nj na ten som pozabudol, aj ten môžeš poslať na koncert do ... Bytče 

-
zima - Mistr Yoda
dobrá nyní mám 7,50gb volného místa,za tvé rady ti děkuji,teď bych potřeboval vyřešit ten win 10.
-
RazyCZ - Mistr
opět se vyskytl stejný problém,aniž bych něco instaloval,stahoval mám opět pouze 4gb volného místa.
Totálně nechápu jak se mi 3gb mohly jentak vypařit.
Totálně nechápu jak se mi 3gb mohly jentak vypařit.
-
RazyCZ - Mistr
No ono to môže byť w10 flashback. Pokiaľ nezakážeš ten upgrade na w10, tak automatické aktualizácie v tom majú jasno a chceli by zvesela upgradovať.
e.zima: Na x64 upgrade potrebuješ 20GB uvolniť.
e.zima: Na x64 upgrade potrebuješ 20GB uvolniť.
-
zima - Mistr Yoda
tak to by mě zajímalo kde těch 20gb seženu když sotva je problém uvolnit 7gb.
Nejde nějak změnit kapacita disku ? Když je ten disk rozdělen na 2 ale jen virtuálně.
Nejde nějak změnit kapacita disku ? Když je ten disk rozdělen na 2 ale jen virtuálně.
-
RazyCZ - Mistr
Pokiaľ máš logické jednotky v rámci jedného disku tak ich kapacitu môžeš meniť, tak že napr. D zmenšíš o 20GB; o ktoré následne zväčšíš C (samozrejme cez vhodný nástroj).
Tutorial napr.: https://www.youtube.com/watch?v=Doo7QHpOVZ4
e.zima: Pravdepodobne si budeš musieť na tie sedmičky nainštalovať aj posledné aktualizácie ak ich nemáš.
Tutorial napr.: https://www.youtube.com/watch?v=Doo7QHpOVZ4
e.zima: Pravdepodobne si budeš musieť na tie sedmičky nainštalovať aj posledné aktualizácie ak ich nemáš.
-
zima - Mistr Yoda
fajn šel jsem podle postupu,ale když vyberu kolik volného místa chci nechat tak to vyhodí nějakou zprávu že to "dělá" to místo a nic se nestane,minule se to takhle dělalo přes 30minut a stále nic.
-
RazyCZ - Mistr
Ja som vyskúšal tento free program http://www.partitionwizard.com/free-partition-manager.html a potrebne veci spravil.
-
zima - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 2 • 1, 2