Máte problém s VIP účtem? Tady se na nás můžete obrátit.

Problém s VIP na F1 (znovuotevření)

Příspěvekod F3N0M3N » 01 srp 2015, 09:24 VIP

Vážení návštěvníci příspěvku, hráči, nepřátelé, admini, majitelé...
Myslím si, že situaci nějak od začátku není potřeba rozepisovat...

Zde problém: problemy-s-evip-po-odebrani-prav-t93384.html
F8 a F9 je vyřešeno...

Popis mé situace:
Takže založil jsem si zde topic (viz. odkaz výše) a dostal jsem ihned zprávu, že musím napsat na GS email. OK, napíšu na email s tím, že jsem teda dostal zprávu, ať dodám VIP kódy (no jo inteligent je nenapsal rovnou...) napsal jsem je tedy a dostal jsem zprávu, že teda chyba je vyřešena na F8 a F9 a EVIP mi už normálně bude fungovat, ale že F1 (KDE JE TO VIP NAVŽDY) to VIP už není, protože jsem ho vyhrál v soutěži a kód nějak zanikl nebo co přesně, což absolutně nechápu, když je to normální VIP kód jako každý jiný... No snažil jsem se to tedy řešit, jestli mi GS nemůže poskytnout teda minimálně VIP na stejném serveru zpět, když mohlo i předtím (protože jsem si k vyhranému VIP dokoupil své EVIP), ale dostal jsme zprávu, že jsem snad úplně blbej, že očividně vím, jak GS VIP systém funguje a že už delší dobu nejde něco takhle nahodit... Na to jsem tedy zareagoval, že bych to stejně rád řešil a že se omlouvám a taky, že i přesto nechápu, jak je možné nahodit k právům VIP/EVIP nebo nahodit VIP za určitý počet získaných bodů ze soutěží a při tom není možné nahodit VIP mně, když mi jen tak zmizelo i přes to, že bylo navždy... Tady jsem se dostal už pouze přečtení e-mailu a odpovědi nikoliv ani po několika týdnech čekání...

:arrow:
Mám za to zatím takový názor, že:

Nejspíš mi ten, kdo se mnou komunikoval přes email lhal v tom, že nemůžete nahodit VIP, když ze soutěží, co zde probíhají a k tomu admini někde rovnou a někde až za něco získávají VIP/EVIP (pravděpodobně na SID, když už jsou kódy aktivované na SID ne jako předtím..)

Možná chce GS, abych hrál na F8 nebo F9 (toto mi bylo vyvráceno tím, co zase já "vyvracuji" nad tímto odstavcem), protože nebudeme si lhát, ale pokud sledujete hratelnost serverů dost upadá a netvrďte mi, že je to tím, že jsou prázdniny, když to tak už bylo i pár měsíců před nimi a plný server (furien) už bývá snad jen F1, kde mi právě zmizelo mé vyhrané VIP a dokoupené EVIP a na ostatních bývá, když je štěstí 20 lidí maximálně a jinak to je spíš tak 8-12 v nejhranější době a 4-6 ráno nebo pak večer či k noci... [EDIT: Ještě bych chtěl dodat, že právě kvůli nízké hratelnosti a celkové znechucenosti (což samozřejmě není chyba GS, ale spíš hráčů, co se tam "vyskytují) z těchto dvou serverů 8 a 9 jsem tam nenahrál za těch několik týdnů dohromady ani hodinu]

Poprosím tedy, aby mi příspěvek nebyl ihned uzamknut (nevidím důvod) a taky bych poprosil, aby se mi rovnou zde vyjádřili Dwandy či Lulka, protože jak je mi známo, právě tito lidé/hráči/admini/majitel/šerif (chápete :D ) odpovídají právě na tyto emaily. Ovšem pokud jsem se nějak spletl, tak se omlouvám...

Díky.
YouTube: ByF3N0M3N
https://www.youtube.com/user/ByF3N0M3N
F3N0M3N
Redaktor
Redaktor

Problém s VIP na F1 (znovuotevření)

od Rumcajz » 01 srp 2015, 09:24

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot