• Stránka 1 z 1
Po 3 rokoch to chce zrazu email !
zdravim ...
prejdem rovno k veci..
asi pred 3 rokmi som si u vas kupil vipko a onedlho nato aj extravip na d2o1...
dlho som s tymito zaplatenymi vyhodami hral a bol som velmi spokojny...potom som csko prestal hrat asi na rok alebo 2 a teraz som zase zacal samozrejme hned som si isiel cez /aktivator na serveri aktivovat extravip svojim kodom...kedysi to fungovalo tak ze som napisal /aktivator napisal som kod a ficalo to ..teraz mi napisalo ze kod je spravny ale vip sa mi neaktivovalo pokial si ho nejak neoverim na emaile..lenze ja si ten email nepametam predsa to uz bolo strasne davno...
takze moj problem znie takto a dufam ze mi pomozete kedze na vasich serveroch hravam velmi rad
mam fungujuci extravip kod ale nemam email na ktorom by som si ho zapol alebo co...
najde sa nejake riesenie prosim ??? alebo uz nikdy nebudem hrat s tymi vyhodami ktore som si zaplatil
prejdem rovno k veci..
asi pred 3 rokmi som si u vas kupil vipko a onedlho nato aj extravip na d2o1...
dlho som s tymito zaplatenymi vyhodami hral a bol som velmi spokojny...potom som csko prestal hrat asi na rok alebo 2 a teraz som zase zacal samozrejme hned som si isiel cez /aktivator na serveri aktivovat extravip svojim kodom...kedysi to fungovalo tak ze som napisal /aktivator napisal som kod a ficalo to ..teraz mi napisalo ze kod je spravny ale vip sa mi neaktivovalo pokial si ho nejak neoverim na emaile..lenze ja si ten email nepametam predsa to uz bolo strasne davno...
takze moj problem znie takto a dufam ze mi pomozete kedze na vasich serveroch hravam velmi rad
mam fungujuci extravip kod ale nemam email na ktorom by som si ho zapol alebo co...
najde sa nejake riesenie prosim ??? alebo uz nikdy nebudem hrat s tymi vyhodami ktore som si zaplatil
- chuj1990
- Kolemjdoucí
Po 3 rokoch to chce zrazu email !
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Po 3 rokoch to chce zrazu email !
Jediným řešením bude asi koupě nového VIP/EVIP, emailové údaje si neměl zapomínat, když si věděl že na něm máš aktivované VIP/EVIP.
Druhá možnost je, vzpomenout si na ty údaje.
Druhá možnost je, vzpomenout si na ty údaje.

-
SieurDesto - Mistr Yoda
rad by som dostal odpoved od nejakeho hlavneho admina ci sa s tym da daco robit ty neviem naco sa sem vyjadrujes a za druhe preco by som si mal kupovat dalsi extravip ucet ked mam funkcny evip kod
- chuj1990
- Kolemjdoucí
Re: Po 3 rokoch to chce zrazu email !
Pokud jsi ztratil údaje od emailu, tak nelze obnovit VIP.
Lock
Lock
CS 1.6 HLSA
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
-
Kavik444 - Spamer
• Stránka 1 z 1