I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Spirit/ninjie/jb1

Příspěvekod zeDko12 » 03 srp 2015, 19:38

- Vemu simona jdu dam příkaz dojdu do cel, admin mě grabne že se mě na něco ptal, odpovím mu že to má zopakovat že sem nevnímal na to reagoval trošku uraženě a nechtěl zopakovat zprvu otázku ale pak ji zopakoval nacož sem odpověděl že se nepamatuju a hodil mě o zem... Ptal sem mě jestli jsem řekl na zadní stěnu nebo na zadní stěnu v modré mistnosti. Nechápu proč mě tedy hodil o zem a co jsem provedl. Admina sem se na serveru několikrát ptal ani jednou nereagoval :roll:
俺は白魔だよ。
zeDko12
Zkušený
Zkušený

Spirit/ninjie/jb1

od Rumcajz » 03 srp 2015, 19:38

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Spirit/ninjie/jb1

Příspěvekod Spirith » 03 srp 2015, 20:45

Povedal som ti že máš zopakovať príkaz. Ignoroval si ma (a nehovor ze si ma nepočul alebo niečo také). Druhý krát som ťa vzal do grabu a spýtal som sa ťa to isté, na čo si mi povedal že nevieš aký si dal príkaz. Dáš 15 sekúnd do zadu príkaz a nevieš aký príkaz dáš ? Keby si aspoň povedal " Prepáč vypadlo mi to alebo pod. a zopakoval ho" nie ty si žiješ svoj svet a musíš byť stále arogantný.

P.S : ďalšiu mapu s tebou boli tiež problémy.(ako ináč)
Spirith
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod zeDko12 » 03 srp 2015, 21:11

Představ si že exitujou sluchátka a ne každý je má pořád na hlavě :D ale ty to asi nedokážeš co, podruhé ses mě zeptal co jsem dal za příkaz a já ti odpověděl, nevím nevzpomínám si. Pro tvoji informaci chovám se k tobě tak jak by se choval každý stranger na ulici ty jebko a ne tak že ti každý poleze do prdele a bude se k tobě chovat slušně tak se stim smiř a jdi to očumnout ven na slůnko... (ako ináč)
俺は白魔だよ。
zeDko12
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Maxipes » 03 srp 2015, 22:28

Kdyz si nepamatujes, jake davas prikazy, tak radeji Simona ani neber.

Zamitnuto.

Lock.
Maxipes
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy