• Stránka 1 z 1
Unban HNS
1. Název topicu -> Server / Admin / váš nick (server - kde jste ban dostali a admin - který vám ho udělil)..
Hns Auto bhop Block/Baby/BuLL.
2. Zkopírujte výpis z konzole, který máte po pokusu o napojení se do hry.
http://leteckaposta.cz/791402345
3. Napište co se stalo.
čaute ja sa chcem len opýtať že odkedy sa banuje Nesmrteľnosť čo je niekde pri Shotgune Awp atď .. odkedy ? lebo admin Baby si to banuje .. a to sa nikdy nebanovalo odkedy hram na HNS a je to rok aj niečo ...
a už sa mi to stalo neraz že ma takto zabanoval a aj hračou bez VIP ktory takisto nevedia očo ide pretože sa to nikdy nebanovalo
4. Napište zda jste, nebo nejste VIP hráč
Som VIP
Hns Auto bhop Block/Baby/BuLL.
2. Zkopírujte výpis z konzole, který máte po pokusu o napojení se do hry.
http://leteckaposta.cz/791402345
3. Napište co se stalo.
čaute ja sa chcem len opýtať že odkedy sa banuje Nesmrteľnosť čo je niekde pri Shotgune Awp atď .. odkedy ? lebo admin Baby si to banuje .. a to sa nikdy nebanovalo odkedy hram na HNS a je to rok aj niečo ...
a už sa mi to stalo neraz že ma takto zabanoval a aj hračou bez VIP ktory takisto nevedia očo ide pretože sa to nikdy nebanovalo
4. Napište zda jste, nebo nejste VIP hráč
Som VIP
[VIP]
Rats maps #2
JailBreak #5
Furien #5
HnS AutoBhop block
Rats maps #2
JailBreak #5
Furien #5
HnS AutoBhop block
-
Bazant - Pokročilý
Re: Unban HNS
Ahoj, je to zhruba tři měsíce zpět. Bez ohledu na to, jestli je to nesmrtelnost sebrána z bloku nebo aktivována z VIP menu se to trestá stejně. Prostě s jakoukoliv nesmrtelností nesmíš chodit po death blocích a zkracovat si takto cestu.
UB zamítám, případné otázky směřuj mě do PM, zamykám.
UB zamítám, případné otázky směřuj mě do PM, zamykám.

-
Karmik66 - CS 1.6 Support kapitán
• Stránka 1 z 1