• Stránka 1 z 1
Více možností PP
Ahoj,
Poslední dobou jsem si všiml, že hráči si při PP vybírají pořád to samé dokola. Přitom je to škoda, možností jak se utkat proti jinému hráči je spousta. Zároveň jsem si všiml, že takový duel granátů si někdo dá jen tehdy, když se překlikne. Mnohem radši bych tu uvítal (a myslím, že i mnoho dalších lidí) např. duel nožů nebo AK.
Duel nožů:
● Oba hráči by měli 100HP a nůž. Damage by měl stejný, jako normální nůž. Problém je tu jen s utíkajícími CT :/
Duel AK:
● Oba hráči by měli samozřejmě 100HP a AK s jedním nábojem v zásobníku (fungovalo by to stejně jak u duelu AWP/Dgl/Scout). Cílem by bylo zabít toho druhého za pomoci této zbraně.
Poslední dobou jsem si všiml, že hráči si při PP vybírají pořád to samé dokola. Přitom je to škoda, možností jak se utkat proti jinému hráči je spousta. Zároveň jsem si všiml, že takový duel granátů si někdo dá jen tehdy, když se překlikne. Mnohem radši bych tu uvítal (a myslím, že i mnoho dalších lidí) např. duel nožů nebo AK.
Duel nožů:
● Oba hráči by měli 100HP a nůž. Damage by měl stejný, jako normální nůž. Problém je tu jen s utíkajícími CT :/
Duel AK:
● Oba hráči by měli samozřejmě 100HP a AK s jedním nábojem v zásobníku (fungovalo by to stejně jak u duelu AWP/Dgl/Scout). Cílem by bylo zabít toho druhého za pomoci této zbraně.

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
Více možností PP
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Více možností PP
BLbost.
-
JeffyGS - Spamer
Ja s tým náhodou súhlasím, len nemuselo by to byť AK, kľudne náhodná primárna zbraň ako pri všetkých dozorcoch
-
Hoover - Spamer
Ja by som tiež bral niečo viac. Napríklad brokovnice, knife..
あなたがこの文章を翻訳しようとしているなら、あなたは同性愛者です
Ľudia sú ako stromy. Keď ich prerežeš motorovou pílou, zomrú.
-
JimCarry - Profesionál
.. ten knife by se musel vyřešit tima ubirajicima hpčkama, ale stejně by to bylo blbé..,ale s tím 1 nábojem s tím souhlasím, ale dát náhodnou jakoukoliv zbraň (z primárních, jak píše rainbow).
A do pp by bylo dobré co bych dal: Duel proti dozorcům: dát jen ak47 a m4a1, protože když dostanete mp5 a nějaký lamy jsou přes půlku mapy daleko moc dobré to není
A do pp by bylo dobré co bych dal: Duel proti dozorcům: dát jen ak47 a m4a1, protože když dostanete mp5 a nějaký lamy jsou přes půlku mapy daleko moc dobré to není

ROCCO PANKO DAVEJ POZOR PREJEDE TE TANK
TEBE VYCHOVALA ULICE A MĚ PUNK
TEBE VYCHOVALA ULICE A MĚ PUNK
-
iDeviLeKKK - Spamerův sluha
S tou MP5 souhlasím, mě padne snad vždycky
Jinak by nebylo špatné moct primární zbraň sám vybrat (přece jen někdo má radši AK, někdo M4 a někdo Famas).

Jinak by nebylo špatné moct primární zbraň sám vybrat (přece jen někdo má radši AK, někdo M4 a někdo Famas).

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
Ja naopak nesúhlasím s odobratím mp5. Samotné pp proti všetkým CT mi príde jednoduché. Obzvlášť keď je dokopy 4 CT. Mp5 je aspoň niečo, s čím nemáš isté killy.
あなたがこの文章を翻訳しようとしているなら、あなたは同性愛者です
-
JimCarry - Profesionál
Alebo by sa dalo aj duel že len box ! tak ako väzni maju len ruky tak by naskočilo aj CT čku a davaj het sa boxovať " 

[H]itman
Agent 47
Agent 47
-
Hitman1234 - Amatér
Mp5 by mala ostať , ale mohol by sa obmedziť speed pri PP a knife zakázať
ex-Zombie CS ADMIN
lolko je super ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Its the final logdan
-
HELLzOmbie - Minecraft admin
Už dávno jsme se bavili o myšlence One Shot One Kill. Moc se mi líbí a kdo to někdy hrál, určitě ví o co jde..
Uvidíme..
Uvidíme..
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1