Vše ohledně kategorie serverů: Zombie Servery

SlibyChyby

Příspěvekod Mexxis » 14 črc 2015, 21:51 VIP

Pardon za gramatiku, Ale asi začátkem roku 2015 jsem se vás ptal na Update, říkali jste, Že se chystá, Tak se chci zeptat , Jestli bude, Na Avatar 1 (rači ani nemluvím na avatar 2) vidím sotva pár lidí, Supervojáka stačí jednou hitnout do zad a je dead, Guny za 160 b nebo ty pomalované dualky či ta autosniperka si nikdo NEKUPUJE,ktomu za tolik bodů, Jediné co si kdo kupuje je k supervojákovy electro gun, Protože bez ní snad nepřežite, Stačí aby se k supervojákovy dostal avatar a je taktéměř mrtvý,Kčemu dělat updaty jako na zm blood nebo na furienech, Když tam lidi hrajou dostatečně, A spíše si stěžují než aby byly rádi za update, Proč ten update neuděláte někde, Kde se to potřebuje o dost více, Na avatar už skoro nikdo nehraje,Prosím o update, S pozdravem

Max2015 (Mexxis)
Welyof : Ked si chce niekto verit nech, ale nech si o tom keca doma v izbicke pod obrazom jeziska a nie mne do ucha v autobuse
Welyof 2k18
Mexxis
Mistr
Mistr

SlibyChyby

od Rumcajz » 14 črc 2015, 21:51

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: SlibyChyby

Příspěvekod Gazton » 14 črc 2015, 22:02

Ano, ano... Souhlasím !
Na Avatárech hraju už něco okolo přes 3 roky a za tu celou dobu sem tam neviděl jedinou úpravu ve zbraních, skinech a speciálních itemech. Dobré hratelné mapy jste smazaly např Av winter nebo av_assault. Krasné mapy.

A proto se ptám jako můj kolega, kde je update ?
Gazton
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Leviatan » 14 črc 2015, 22:11 VIP

Áno, update mal byť v januáry-februáry, aj sa podnikli konkrétne kroky (zbierka nápadov od adminov) ale jaksi sa k tomu nikto nedostal, tak ostáva len dúfať, že sa na to nezabudlo. :(
Obrázek
Leviatan
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Mexxis » 19 črc 2015, 21:15 VIP

Samozdřejmě, Admini ignorují téma, Tak ho ani nelocknou protože vtom mají guláš, Jak každý říká ( a já sítm souhlasím) Gamesites jde do sraček, viac ak 40% ludia co tu hrálo prodalo vip/evip kidům a šli hrát na lepší portál cenzura či cenzura neboli cenzura, Kde je aspon někdo aktivní aby se tam necheatovalo, příklad : Dnes na bloodu bol speedhacker, Kdo ví kdo ale admina jsem tam dnes ještě neviděl, Na cenzura jsou online furt,

Uvedom si prosim ze nie vsetci admini su este skolou povinny. Niektori z nas uz pracuju a maju svoje rodiny. Nemaju tolko volneho casu. Vsetci co sme tu sme adminmi dobrovolne a snazime sa tomu venovat ako to len ide
Welyof : Ked si chce niekto verit nech, ale nech si o tom keca doma v izbicke pod obrazom jeziska a nie mne do ucha v autobuse
Welyof 2k18
Mexxis
Mistr
Mistr

Příspěvekod Leviatan » 20 črc 2015, 16:15 VIP

Adminov avataru neobviňuj. Veľká časť z nich nemôže zamykať príspevky a o update toho veľa tiež nevedia. Ak Ťa gs nebaví, nech sa páči csko a ... čakajú len na Teba, nikto Ťa tu nedrží.
Obrázek
Leviatan
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Luther » 22 črc 2015, 13:11

Kvůli updatu jsem narychlo, před cca 5 měsíci, vytvořil 4 (oficiálně 5 - av_siege) mapy. Tehdy mě bylo řečeno, že updatu proběhne hned jako další na řadě po zombie modu. Na zombie serverech update proběhl ale z nějakého důvodu se Avatarem nepokračovalo, takže je stále takový jaký je. Je to škoda, protože bych na tenhle mod update rozhodně uvítal. Už teď tam hraje naprosté minimum hráčů a to ještě jen ty klasické mapa jako je assault. :?

av_siege mala byt k upatu ale bohuzial nastali ine okolnosti na na uprave sa nemohlo pokracovat.
av_assault bola jedna z mojich najoblubenejsich map, ale bola nekvalitne urobena (mapa vysla par tyzdnov po vytvoreni modu)
strasne tam padali fps a lagovala server. Preto musela byt odstranena. Zdrojovy kod k nej bohuzial nebol tak sa upravit nemohla.
YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
Luther
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Mexxis » 25 črc 2015, 12:19 VIP

Smím sepsat náké návrhy či něco ? Avatar battle mě dost baví ale sotva tam někdo hraje.
Welyof 2k18
Mexxis
Mistr
Mistr

Příspěvekod Leviatan » 26 črc 2015, 10:35 VIP

Max pošli roxtedymu pm na webe alebo si založ topic.
Obrázek
Leviatan
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Gazton » 05 srp 2015, 10:09

Už by to chtělo nějakou tu aktivitu u tohohle příspěvku ne ?
Gazton
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Roxtedy » 05 srp 2015, 21:19 VIP

Max2013 píše:Pardon za gramatiku, Ale asi začátkem roku 2015 jsem se vás ptal na Update, říkali jste, Že se chystá, Tak se chci zeptat , Jestli bude, Na Avatar 1 (rači ani nemluvím na avatar 2) vidím sotva pár lidí, Supervojáka stačí jednou hitnout do zad a je dead, Guny za 160 b nebo ty pomalované dualky či ta autosniperka si nikdo NEKUPUJE,ktomu za tolik bodů, Jediné co si kdo kupuje je k supervojákovy electro gun, Protože bez ní snad nepřežite, Stačí aby se k supervojákovy dostal avatar a je taktéměř mrtvý,Kčemu dělat updaty jako na zm blood nebo na furienech, Když tam lidi hrajou dostatečně, A spíše si stěžují než aby byly rádi za update, Proč ten update neuděláte někde, Kde se to potřebuje o dost více, Na avatar už skoro nikdo nehraje,Prosím o update, S pozdravem

Max2015 (Mexxis)

Ahoj,
velmi si cennim zaujmu o mod, ver ze aj ja netrpezlivo cakam kedy sa veci pohnu dalej. Jednu vec si neuvedomujete/neviete.
GS je strasne velky portal, ktory vlastni mnoho serverov a to nielen CS 1.6 tkovych. Bohuzial vy nevidite zakulisie. Chyby inych serverov, pokusy o ich zhadzovanie, rozne utoky, ine udrzby. Vytvorenie novych modov/ oprava uprava tych starych. Verte ze coskoro ta zmena pride a budete spokojni :)
Roxtedy
Mistr
Mistr

Příspěvekod Luther » 06 srp 2015, 00:42

Roxtedy píše:Verte ze coskoro ta zmena pride a budete spokojni :)

Když vidím tu aktivitu ze strany hráčů na posledních dvou serverech, tak jediné čemu už věřím je definitivní konec tohodle modu zde na GS.
YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
Luther
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Gazton » 06 srp 2015, 10:59

No jo, hráči se nudí a proto to nehrají, 3 roky nic nového.
Gazton
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod franta81 » 14 říj 2015, 10:13

Pro info :

Nějaký upgrade jde vidět už na AV 2 ,až bude komplet hotov, tak se nahodí i na AV 1 , proto Gaztone tam zajdi . Je tam například nový avatar , možnost si koupit army deagle ,který má fakt dobrej demage . Dále levnější některé zbraně, koupení speedu pro vojáky a když koupíš k tomu i sv ,tak tě může už jen naštvat luk,který tě nakazí místo infy :D Pro začátek to za test stojí. Bohužel je fakt ,že to trvá dlouho,ale až to bude celé hotové,tak to bude docela mazec . Já na AV 2 chodím .
franta81
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Mexxis » 17 říj 2015, 14:37 VIP

Díky moc, Můžete lock :)
Welyof 2k18
Mexxis
Mistr
Mistr

Příspěvekod Gazton » 17 říj 2015, 15:05

Super ! Na tohle jsem čekal 3 roky ! Snad se vrátí hodně hráčů a bude se tam hrát jako dříve, a chtěl bych se ještě optat, bude toho tam více než nyní ? Myslím tím itemy atd...

Ještě bych chtěl podotknout, když jsem last tak se mi sice dát 1000HP a 100 Armoru, ale když někoho zabiju on bude zase člověkem tím pádem mě zase AV můžou zabít pomocí armoru, no snad to nějak doladíte :) A díky !
Gazton
Pokročilý
Pokročilý

Další

Zpět na Zombie Servery