Problem so zapnutím

Příspěvekod kubiak » 05 srp 2015, 23:45

Zdravím, neviem si už dať rady, takže píšem sem s očakávaním, že si niekto najde čas a skúsi mi pomôcť.
Notebook - Lenovo thinkpad e525
Notebook som po zamrznutí pri zapínaní jedného programu vipol. Keď som ho chcel zapnúť nabehlo mi "windows error recovery" a možnosti zapnutia "Launch Startup Repair (recommended)" a "Start Windows Normaly". Keď zvolím normálne zapnutie tak mi začne načítavať "Starting Windows" a keď už nabehne to logo tak sekne a furt ukazuje len to. Keď zvolím to opravenie tak mi len nabehne "Winfoes is loading files...", potom mi nabehne asi na 30sekúnd čierna obrazovka a nato len modrá obrazovka (základná tapeta windows 7) a kursor myšky. Nato sa už vôbec nič nedeje. Skúšal som aj spustiť cez safe mode, ale keď stláčam f8 pri zapínaní, tak sa tiež nič nedeje. Os je windows 7. Ďakujem za každú radu.
kubiak
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Problem so zapnutím

od Rumcajz » 05 srp 2015, 23:45

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Problem so zapnutím

Příspěvekod Ekblad » 09 srp 2015, 18:58

Posouvám nahoru.
Ekblad
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Luckaborhyova » 14 srp 2015, 18:37

Zapni počítač -> klikej na F11(mělo by to udělat takovej zvuk a dole vlevo pod nápisem "thinkpad" napsat "Launching the recovery utility" -> teď by ti tam měla nabíhat čára s nadpisem "windows is loading files" -> měl by jsi mít před sebou tabulku s názvem "system recovery options" tam vybereš typ klávesnice -> jestli máš na svém windows účtu heslo, tak by měla vyskočit tabulka kde to heslo zadáš(jestli nemáš heslo nic tam nepiš a dej ok) -> teď ti naskočila tabulka tebe bude zajímat jen "system restor" jestli jsi už předtím ve svém ntb udělal zálohu klikni na tohle a tam si vybereš bod obnovení, máš tam napsaný datumy zálohy,atp... když bude tabulka prázdná zřejmě žádnou zálohu nemáš -> pokuď nemáš zálohu vybereš to poslední "Lenovo product recovery" smaže ti to všechno a notebook se dá do výrobního nastavení.. Napsal jsem ti tu jeden postup jak by to mělo fungovat jestli po klikání na F11 ti nenaběhne ta tabulka tak nevím. Jestli nechceš smazat celej NTB a nemáš zálohu tak taky nevím :/

Jestli jsi to nepochopil, tak tady máš video jednoho z postupů https://www.youtube.com/watch?v=j7G93cWDVqo

Držím palce!
Luckaborhyova
Amatér
Amatér

Příspěvekod Ekblad » 17 srp 2015, 13:33

Autor moc dlouho nepodal žádnou odezvu, zamykám.
Ekblad
Zkušený
Zkušený

Zpět na Vyriešené topicy