• Stránka 1 z 1
Gamesites.com-alias Mara17-JB7-kraviny
1.Takže začneme popisem situace.Normálně sme hráli na serveru JB7.Admin Mara17 si nác jen tak free atackoval.Urazil mě že jsem žálud.V modré místnosti na zadní stěně si nás nahytoval 4x.Šli jsme na soud řekl jsem že nebudu mluvit.Zeptal se kdo chce soud at skočí.Nikdo tak nám 2 T dal paralyzérem hlavu z důvodu neznámého.Pak dělal jako by nebyl admin ,říkal furt tady není admin.Pak skoro na konci dema mlel hráči do hlavy že ten kulomet nemože mít.+ to jsem nenatočil ale jeho oblíbená hláška na serveru je vyjebaný flesh.Minulou mapu téže nenatočené mluvil jak čínan .No ,ale co ma dorazili volal jsem s Lamikem na TS a řekl mi že mi vzkazuje od Teska -Márův kamarád ,že když nahlásím máru tak na mě vytáhne moje dementní příkazy co dávám což je sranda ,protože žádné dementní situace,příkazy nedávám držím se pravidel dalo by se říct že mi vyhrožoval přes Lamíka pokud není lamík nějak spolčený s Márou ,Teskem tak by to mal dotvrdit.
2.Tak a tady dám důkaz jak Free Attackoval
odívejte se na celé demo :http://leteckaposta.cz/977133579
2.Tak a tady dám důkaz jak Free Attackoval

-
TomMyGS - Mistr Yoda
Gamesites.com-alias Mara17-JB7-kraviny
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Gamesites.com-alias Mara17-JB7-kraviny
špatně se tam asi dalo to demo:
http://leteckaposta.cz/977133579
http://leteckaposta.cz/977133579
-
TomMyGS - Mistr Yoda
Ahoj,
Na steamu si mi psal něco jineho
Přejdu k věci na serveru jsem daval FA z důvodu že jsem chtěl zabavit hráče a udělat trochu srandu vždy sem vám doplnil,na tsku si se smál jaká je to sranda a ted děláš ze sebe hrdinu (y) potom jako čínan jsem nemluvil,řikal jsem že kulomet mít nemůže když se hrála schovka mělo by mu tam vyskočit menu a tam si vzít ak/m4 a ne armagedon.
A ješte když si ty takový na mě tak já taky
btw. neptej se adminů jestli ti dájí doporučení jo 
demo jsem nekoukal ani koukat nebudu
Na steamu si mi psal něco jineho

Přejdu k věci na serveru jsem daval FA z důvodu že jsem chtěl zabavit hráče a udělat trochu srandu vždy sem vám doplnil,na tsku si se smál jaká je to sranda a ted děláš ze sebe hrdinu (y) potom jako čínan jsem nemluvil,řikal jsem že kulomet mít nemůže když se hrála schovka mělo by mu tam vyskočit menu a tam si vzít ak/m4 a ne armagedon.
A ješte když si ty takový na mě tak já taky

demo jsem nekoukal ani koukat nebudu

-
Mara17 - CS 1.6 Admin
Takže s váma jsem v tu dobu nebyl na ts ..... odešel jsem.A jako srandu nepokládám že mi dáváš FA .
-
TomMyGS - Mistr Yoda
Admin se opakovaně zbytečně přibližoval k T, hitoval je a dělal blbosti.
Adminovi bude prozatím jen domluveno.
Stížnost oprávněná.
lock
Adminovi bude prozatím jen domluveno.
Stížnost oprávněná.
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1