• Stránka 1 z 2 • 1, 2
[Vyriešené]Cierna obrazovka
Notebook
Win 10
Steam
Problem zacal po prechodu z win 7 na win 10
Cavte.Potreboval by som poradit ohladne cs 1.6.Po prechode na win 10 mi pri spusteni hry nabieha cierna obrazovka a musim restartovat notebook lebo na nic nereaguje.Skusal som aj vymazat cfg,urobit downgrade,ale zatim nic nepomohlo.Ovladace mam aktualne.Poradite?
Win 10
Steam
Problem zacal po prechodu z win 7 na win 10
Cavte.Potreboval by som poradit ohladne cs 1.6.Po prechode na win 10 mi pri spusteni hry nabieha cierna obrazovka a musim restartovat notebook lebo na nic nereaguje.Skusal som aj vymazat cfg,urobit downgrade,ale zatim nic nepomohlo.Ovladace mam aktualne.Poradite?
-
Kr4L - Amatér
[Vyriešené]Cierna obrazovka
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Cierna obrazovka
Ahoj, pošli sem prosím odkaz na tvůj notebook, nebo napiš přesný model.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
Ahoj,
Otvor STEAM -> Knihovňa, pravým tlačítkom myši na CS 1.6 -> Vlastnosti -> Nastaviť možnosti spustenia, napíš:
-noforcemaccel -noforcemspd -noforcemparms -nomousegrab -nofbo -noomsa -stretchaspect
Otvor STEAM -> Knihovňa, pravým tlačítkom myši na CS 1.6 -> Vlastnosti -> Nastaviť možnosti spustenia, napíš:
-noforcemaccel -noforcemspd -noforcemparms -nomousegrab -nofbo -noomsa -stretchaspect
Baguette-lukas2103
Baguette-lukas2103
Baguette-lukas2103
On to nevie tak pochopiť ako to ja chcem povedať
Baguette-lukas2103
Baguette-lukas2103
On to nevie tak pochopiť ako to ja chcem povedať
-
21lukas03 - Spamer
Tak vcera som skusil downgrade znovu a hra sa odrazu spustila.Dnes uz opat zase nejde (cierna obrazovka).Mam podozrenie ze by to mohla robit aktualizacia steam.Akoby nieco prepisovala v hre alebo co.Neviem.Skusil som aj -noforcemaccel -noforcemspd -noforcemparms -nomousegrab -nofbo -noomsa -stretchaspect ako poradil lukas a nic.Cierna obrazovka a nic.A potom klasika restart lebo pc na nic nereaguje.
-
Kr4L - Amatér
Downgrade nefunguje už dosť dlhú dobu. Vlož za to čo ti poslal Lukáš toto: -soft
-
Elwyn - Mistr Yoda
Tak dal som za to to -soft a pise mi :
the game has detected that the previous attempt to start in opengl video mode failed mode mode failed
The game the will now run in software mode
A Half-Life luncher prestal fungovat....
the game has detected that the previous attempt to start in opengl video mode failed mode mode failed
The game the will now run in software mode
A Half-Life luncher prestal fungovat....
-
Kr4L - Amatér
Grafické ovládače sú v poriadku ?
-
Elwyn - Mistr Yoda
Problém bude asi v tom, že nemáš ovladače pro wim 10. Zkus najít na TS nějakého PC supporta, ať ti poradí s výběrem ovladačů pro tvou mašinu.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
Tak ked mi vcera po tom druhom downgrade hra sla a dnes nie,tak asi problem nebude v ovladacoch.Mam program Nvidia geforce experience a tam mi hned po upgrade na win 10 vyhladal najnovsie ovladace.Mam windows 10 driver /verzia: 341.74 cize najnovsi ovladac.Skusim este jeden downgrade co to urobi
-
Kr4L - Amatér
Čo pre teba znamená downgrade ?
-
Elwyn - Mistr Yoda
Zmazat zlozku a nakopirovat druhu
-
Kr4L - Amatér
A div sa svetu hra ide.....Nechapem...Zase som musel urobit to same ako vcera.Vymazat zlozku Half-life nakopirovat tu od vas a overit integritu a dal som za moznostou spustenia -noforcemaccel -noforcemspd -noforcemparms -nomousegrab -nofbo -noomsa -stretchaspect -w1366 a hra zase ide bez problemov.Az pokial nevypnem pc alebo nerestartujem.Potom zase steam update a mozem zacat odznova.Tak musi byt niake riesenie preco to ide a po restarte alebo po vypnutom pc to nejde.
-
Kr4L - Amatér
Už som ti raz písal že downgrade nefunguje. Nevšimol si si alebo ma ignoruješ ? Sám to vidíš.
-
Elwyn - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 2 • 1, 2