• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] Soubory - Modely
Strašně rád si měním modely knifů, zbraní a granátů.
Nedávno jsem si dal nový v_hegrenade který vypadá jako plechovka coca coly, v tom balíčku byli i další 2 soubory:
W_hegrenade
A
P_hegrenade
K čemu jsou?
A druhá otázka, ten skin se mi ukazuje jenkdyž ho mám v ruce ale když je na zemi nebo ho hodím tak je ten vzhled classicky i když na videu byla celou dobu cola i když ji hodil, je to tím, že jsem tam nedal ty 2 soubory a když je přidám tak to půjde??
Nedávno jsem si dal nový v_hegrenade který vypadá jako plechovka coca coly, v tom balíčku byli i další 2 soubory:
W_hegrenade
A
P_hegrenade
K čemu jsou?
A druhá otázka, ten skin se mi ukazuje jenkdyž ho mám v ruce ale když je na zemi nebo ho hodím tak je ten vzhled classicky i když na videu byla celou dobu cola i když ji hodil, je to tím, že jsem tam nedal ty 2 soubory a když je přidám tak to půjde??

-
SieurDesto - Mistr Yoda
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Zdar, ten základní model ti dává skin. Ty zbylé obvyklé přidávání animace, vzhled předmětů na zemi a další podobné věci, záleží co je to za skin. Přesně jak píšeš, když dáš do cska zbytek souborů, měl bys pak vidět ten granát i ve vzduchu.
Kdyby ti něco nefungovalo, nebo bys měl ještě nějaký dotaz ohledně těch skinů, piš mi PM.
Zodpovězeno, lock.
Kdyby ti něco nefungovalo, nebo bys měl ještě nějaký dotaz ohledně těch skinů, piš mi PM.
Zodpovězeno, lock.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1