• Stránka 1 z 1
Admin- Hlídání všech zm serveru
Chcu se zeptat když někdo si zažádá o admina Zombie Servrech musí přece chodit na všechny servery hlídát.
[R]ayCode mi tvrdí že nemusí prej nás adminů je mnoho a ?
Podle mě nezná povinnosti admina :O
A ještě lže
Než to někdo lockne , počitejte s tím , že tam na tom serveru budu no-lifit , od rána do večera , nezbavíte se mě.Já si vás vycvičím!
To vidím 1 týdně......xD
[R]ayCode mi tvrdí že nemusí prej nás adminů je mnoho a ?
Podle mě nezná povinnosti admina :O
A ještě lže
Než to někdo lockne , počitejte s tím , že tam na tom serveru budu no-lifit , od rána do večera , nezbavíte se mě.Já si vás vycvičím!

To vidím 1 týdně......xD

-
Yolik - Amatér
Admin- Hlídání všech zm serveru
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Admin- Hlídání všech zm serveru
Čau Yolik,
když si stěžuješ na admina, musíš doložit důkaz, který tu není.
Co se týče toho, co píšeš, že tam nechodí admini, apod.
Existuje několik řešení:
1.) Pokud máš Steam, přidej si některé administrátory, co mají práva na Zombie, do přátel a volej je na server, také můžeš chodit na TeamSpeak, kde je každý den spousta administrátorů nebo zde na webu napiš do veřejného chatu a admin to přečte a následně přijde na server.
2.) Udělej si důkaz (demo/screenshot), vyscreenuj také hráčův SID (napíšeš do konzole status, po tomto příkazu se ti zobrazí veškeré SID hráčů a najdeš SID hříšníka a zmáčkneš klávesu F5 nebo napíšeš do konzole snapshot) a následně to podle vzoru nahlaš do Porušení pravidel, kde příslušný administrátor či hlavní server admin ti napíše verdikt a pokud hráč poruší pravidla hry, tak bude zabanován.
3.) Pokud jsi schopný a splňuješ podmínky pro přijetí (najdeš je vždy v dané podsekci sekce Nábory Adminů), tak podej žádost o administrátorská práva a jesli budeš přijat, můžeš trestat hříšníky sám.
když si stěžuješ na admina, musíš doložit důkaz, který tu není.

Co se týče toho, co píšeš, že tam nechodí admini, apod.
Existuje několik řešení:
1.) Pokud máš Steam, přidej si některé administrátory, co mají práva na Zombie, do přátel a volej je na server, také můžeš chodit na TeamSpeak, kde je každý den spousta administrátorů nebo zde na webu napiš do veřejného chatu a admin to přečte a následně přijde na server.
2.) Udělej si důkaz (demo/screenshot), vyscreenuj také hráčův SID (napíšeš do konzole status, po tomto příkazu se ti zobrazí veškeré SID hráčů a najdeš SID hříšníka a zmáčkneš klávesu F5 nebo napíšeš do konzole snapshot) a následně to podle vzoru nahlaš do Porušení pravidel, kde příslušný administrátor či hlavní server admin ti napíše verdikt a pokud hráč poruší pravidla hry, tak bude zabanován.
3.) Pokud jsi schopný a splňuješ podmínky pro přijetí (najdeš je vždy v dané podsekci sekce Nábory Adminů), tak podej žádost o administrátorská práva a jesli budeš přijat, můžeš trestat hříšníky sám.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
Re: Admin- Hlídání všech zm serveru
Izmael všetko vystihol. Bez dôkazov.
Zamietam.
LOCK
Zamietam.
LOCK
-