• Stránka 1 z 1
Immortan/JB3.
Zdravím.
Popis situace:Na mape JB_rats som bol CT a Simon dál (atrakciu) mali ísť do boxu a 1 hráč rozhadzoval deagle (keď niekomu hodí deagla,zomrie)
Simon dohliadal na to a ja som si pri simonovi skákal (keď som nemal ako strážiť simona lebo bol v klietke)
Admin Immortan ktorý bol na klietke mi dal grab,po tom čo mi dal grab som sa ho opýtal začo.
Jeho odpoveď bola že mám strážiť simona (čo som aj robil)
Nato som mu napísal či si nemôžem vedľa simona skákať že to nieje nič zlé čo môžem robiť (neporušujem pravidlá)
Na to mi dal Slay a premiestnil ku T.
Dôkazy: http://leteckaposta.cz/903379019.
Nechcem aby to bolo pochopené ako HATE,ale tak chcem sa spýtať a vyvarovať tomu ak sa to nesmie no.
S pozdravom SySTeM;
Popis situace:Na mape JB_rats som bol CT a Simon dál (atrakciu) mali ísť do boxu a 1 hráč rozhadzoval deagle (keď niekomu hodí deagla,zomrie)
Simon dohliadal na to a ja som si pri simonovi skákal (keď som nemal ako strážiť simona lebo bol v klietke)
Admin Immortan ktorý bol na klietke mi dal grab,po tom čo mi dal grab som sa ho opýtal začo.
Jeho odpoveď bola že mám strážiť simona (čo som aj robil)
Nato som mu napísal či si nemôžem vedľa simona skákať že to nieje nič zlé čo môžem robiť (neporušujem pravidlá)
Na to mi dal Slay a premiestnil ku T.
Dôkazy: http://leteckaposta.cz/903379019.
Nechcem aby to bolo pochopené ako HATE,ale tak chcem sa spýtať a vyvarovať tomu ak sa to nesmie no.
S pozdravom SySTeM;
-
ratatas - Zkušený
Immortan/JB3.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Immortan/JB3.
Ako nehnevaj sa ale chvíľu predtým ako som ja grabol teba tam upozorňoval iný admin iného hráča na niečo podobné a ty robíš to isté. Máš strážiť simona nie si skákať ( snažiť sa o Bhop či čo to bolo) . Je jedno kde simon je a koľko má väzňov, CT ho majú strážiť. Skákať si môžeš pri PP.
-
Spirith - Zkušený
PS: Presun si mal za tie keci okolo toho, keby si priznáš chybu a povieš prepáč, tak si u CT a žiješ.
-
Spirith - Zkušený
Situace na serveru byla pod kontrolou a nevyžadovala 100% soustředění jednoho z mnoha CT, který během skákání pravidelně kontroloval Simona, situaci kolem něj a svým počínáním nikoho nerušil.
Přehodit jej k T bylo absolutně přehnané.
Omlouvám se ti za chybné posouzení situace, akademik bude potrestán.
Stížnost oprávněná.
lock
Přehodit jej k T bylo absolutně přehnané.
Omlouvám se ti za chybné posouzení situace, akademik bude potrestán.
Stížnost oprávněná.
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1