• Stránka 1 z 1
Love* /KID
čaute
Prišiel som na server HNS a hral som hral som a nakoniec Stokurev sa Rr k T aby mohol skakať, tak som napisal že : Stokurev že prečo si sa rr k T ked si bol teraz CT? a on že ne šak som bol hned pri T. a zrazu ban od KIDA.. tak nech ma nesere a chcem aby šiel preč z A-T. vela sa nanho stažuju takže tak !
Prišiel som na server HNS a hral som hral som a nakoniec Stokurev sa Rr k T aby mohol skakať, tak som napisal že : Stokurev že prečo si sa rr k T ked si bol teraz CT? a on že ne šak som bol hned pri T. a zrazu ban od KIDA.. tak nech ma nesere a chcem aby šiel preč z A-T. vela sa nanho stažuju takže tak !
- LevanDowsky
- Kolemjdoucí
Love* /KID
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Love* /KID
Ahoj, já sem love a sem král České republiky
. (kecám nemáme krále.)
Mě už to prostě nebaví, na hns se do mě neustále navážítě protože neskáču ty vaše 260 atp...
Ban si dostal za své nevhodné chování na serveru
Thats all, pohádky o tom jak si napsal jenom rr si strč za klobouk
.

Mě už to prostě nebaví, na hns se do mě neustále navážítě protože neskáču ty vaše 260 atp...

Ban si dostal za své nevhodné chování na serveru
2015-08-11 14:48:19 ty buze rant este raaz a ides na support uz ma to nebavi este raz a zuby nebudes mat !. Gamesites.cz ^HideNSeek hns_proworld
2015-08-11 14:48:00 teraz si bol pri CT. Gamesites.cz ^HideNSeek hns_proworld
2015-08-11 14:47:50 stoku rr?. Gamesites.cz ^HideNSeek hns_proworld
2015-08-11 14:45:04 aha. Gamesites.cz ^HideNSeek hns_proworld
2015-08-11 14:44:12 nefrajeruj sa s AMx :0. Gamesites.cz ^HideNSeek hns_proworld
2015-08-11 14:43:47 aky gey ma kickol ?. Gamesites.cz ^HideNSeek hns_proworld
2015-08-11 14:43:34 xq runuj pi co. Gamesites.cz ^HideNSeek hns_proworld
Thats all, pohádky o tom jak si napsal jenom rr si strč za klobouk

nepytaj sa odkial mam cash, lebo budem muset klamat a neviem či to zješ, trvalo to par dní, možno že tři a s tím chemickým štěstím odešli i moje sny.
L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
-
LoveYou - Mistr Yoda
Rád bych se vyjádřil...
Pryč z AT nepůjde, vy jako hráči by jste na něj měli brát ohled, když je nový, a projevovat aspoň špetku respektu. Pořád je na tom serveru něco více než ty (respektive vy). A pokud na serveru osobně uvidím ještě nějakou sebemenší narážku na Loveho, zařídím vám trest. Příkladem vám šel zombiee, který před dvěma dny za takovéhle kecy dostal permu. Sám nejsi na serveru žádnej andílek, tak si nestěžuj na ostatní. Za mě vše.
Pryč z AT nepůjde, vy jako hráči by jste na něj měli brát ohled, když je nový, a projevovat aspoň špetku respektu. Pořád je na tom serveru něco více než ty (respektive vy). A pokud na serveru osobně uvidím ještě nějakou sebemenší narážku na Loveho, zařídím vám trest. Příkladem vám šel zombiee, který před dvěma dny za takovéhle kecy dostal permu. Sám nejsi na serveru žádnej andílek, tak si nestěžuj na ostatní. Za mě vše.
-
gratzzinka - Kazatelův učeň
Ban jsi dostal za nadávky, jak vyplývá z tvého chatu, tak tam nadávky jsou. Navíc mimo vzor.
Stížnost se zamítá, lock.
Stížnost se zamítá, lock.
CS 1.6 HLSA
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
-
Kavik444 - Spamer
• Stránka 1 z 1