• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Žiadosť o akademika
Nick v hre: Tomaato
Nick na fóre: LosTTomo
Odkaz na profil: losttomo-u10963.html
Vek: 15
Steam ID: STEAM_0:0:71003830
Sekcia, kde chcem akademika: BB (2)
Prečo chcem akademika: Chcel by som byť posilou pre tých pár adminov ktorý sa občas zastavia na serveri BB2. Ako na každom BB, pravidlá sa tam porušujú neustále a myslím že by som dokázal pomôcť.
Moje prehrešky na serveroch: Žiadne bany by som nemal mať a keď už tak iba nejaké za nadávky. Občas mi to ujde
Prajem pekný večer a očakávam spravodlivú odpoveď
Nick na fóre: LosTTomo
Odkaz na profil: losttomo-u10963.html
Vek: 15
Steam ID: STEAM_0:0:71003830
Sekcia, kde chcem akademika: BB (2)
Prečo chcem akademika: Chcel by som byť posilou pre tých pár adminov ktorý sa občas zastavia na serveri BB2. Ako na každom BB, pravidlá sa tam porušujú neustále a myslím že by som dokázal pomôcť.
Moje prehrešky na serveroch: Žiadne bany by som nemal mať a keď už tak iba nejaké za nadávky. Občas mi to ujde

Prajem pekný večer a očakávam spravodlivú odpoveď
-
LosTTomo - Amatér
[Zamítnuto] Žiadosť o akademika
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť o akademika
Kouknul jsem se do tvého HLstats.. Díky, už jsem viděl všechno, tak se můžu jít zabít.
Ale teď vážně, tvoje nadávky jsou problém, taktéž dohody přes chat. Dávám ti 10 dní na zlepšení tvého chování a neporušování pravidel, když se chceš stát akademikem. Akademik má být příkladem, ne že se budete držet za ručičku s kamarády a pravidla budete porušovat stále.
Lock, přemýšlej o tom.
Ale teď vážně, tvoje nadávky jsou problém, taktéž dohody přes chat. Dávám ti 10 dní na zlepšení tvého chování a neporušování pravidel, když se chceš stát akademikem. Akademik má být příkladem, ne že se budete držet za ručičku s kamarády a pravidla budete porušovat stále.
Lock, přemýšlej o tom.
-
Tommy58 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1