• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] PC nebo CSKO jebe?
Zdravím chlapci, doufám že mě pomůžete 
Takže začnu tímto, předtím než se mě stala ta věc, tak jsem měl starej PC a ta měla cca 20 palců, ale ted mám new monitor 29 palců, ale ted co mě to dělá. Když se připojím na server, tak mám zpomalenou hru a zasekává se mě to a nepomohly mě ani příkazy do konzole.
Něco o mém PC
Procesor -- Intel(R) Core(TM) i3-3240T CPU @ 2,90GHz 2,89GHz (4 jádrový)
RAM--- 4,00 GB
Grafická Karta --- Intel(R) HD Graphics (Doufám že je to ono)(
Kdyby jste něco ještě potřebovali, tak stačí napsat, vše doplním. Jinač děkuji všem co poradí.

Takže začnu tímto, předtím než se mě stala ta věc, tak jsem měl starej PC a ta měla cca 20 palců, ale ted mám new monitor 29 palců, ale ted co mě to dělá. Když se připojím na server, tak mám zpomalenou hru a zasekává se mě to a nepomohly mě ani příkazy do konzole.
Něco o mém PC
Procesor -- Intel(R) Core(TM) i3-3240T CPU @ 2,90GHz 2,89GHz (4 jádrový)
RAM--- 4,00 GB
Grafická Karta --- Intel(R) HD Graphics (Doufám že je to ono)(
Kdyby jste něco ještě potřebovali, tak stačí napsat, vše doplním. Jinač děkuji všem co poradí.
*UnderWold*
-
WorldMan - Pokročilý
[vyřešeno] PC nebo CSKO jebe?
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: PC nebo CSKO jebe?
Fps máš koľko ?
-
Elwyn - Mistr Yoda
V jakém rozlišení hraješ (Options -> Video -> Resolution)? Pokud máš nový monitor, určitě má i větší rozlišení, zkus ho snížit 

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
Do možností spustenia skús vložiť toto:
-noforcemaccel -noforcemspd -noforcemparms -nomousegrab -nofbo -nomsaa -stretchaspect
-noforcemaccel -noforcemspd -noforcemparms -nomousegrab -nofbo -nomsaa -stretchaspect
-
Elwyn - Mistr Yoda
Bez odezvy, lock.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1