• Stránka 1 z 1
JimCarry / jb1
Popis situácie: Simon prikázal, aby sme doplnili bližšie ku jeho strelám. Ja a BrEaKeR*97 sme nedoplnili a tak Gaamesites (JimCarry) povedal, aby nám dal nevýhody. Tak sme mali ísť na jeho strely (strelil deaglom) a ja som sa nevedel "zorientovať" a tak som behal ku štvorcom (jail_flyhigh) a zrovna vtedy som sa teda rozhodol kúpiť si VD, aby som prežil. No Gamesites ma po tom, čo som si kúpil VD aj zabil. Keď si to spustíte v spomalenom zábere, začal ma hitovať PO kúpení VDčka. Neviem vlastne ako to je. Či ma mal zabiť alebo nie, ale ak nie tak sa ospravedlňujem ja. Lebo simon by mi mal ukončiť VD.
PS: Za celý dnešný deň ma tento hráč iba sklamal. Na mape jail_crime ma kickol len za to že nechápe srandu. Povedal som že KILL ICH! NIE SÚ NA ČIARE
a hneď kick. A tiež on poprehadzoval na tej mape nejakých hráčov ktorí to totálne dokašlali, čo tým im nedal možnosť si zahrať kolo u CT. Stane sa, že raz podľahnú nejakým silným hráčom, nech sa ani on sám nečuduje. Druhý kick bol podľa mňa že oprávnený.
Dôkazy: Od 16:00 nejak http://leteckaposta.cz/452069538
PS: Za celý dnešný deň ma tento hráč iba sklamal. Na mape jail_crime ma kickol len za to že nechápe srandu. Povedal som že KILL ICH! NIE SÚ NA ČIARE

Dôkazy: Od 16:00 nejak http://leteckaposta.cz/452069538
ahoj :hugging:
-
W0rt3x - Drbna
JimCarry / jb1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JimCarry / jb1
Pokud si koupíš VD, tak ho máš. Tzn. když se tě Simon chystá zabít a ty si dáš VD, zabít tě už nemůže.
Pokud si však koupíš VD zároveň když tě CT zabíjí, tak ti VD propadá a máš smůlu.
Tohle je přesně ta druhá situace.
Stížnost se zamítá.
lock
Pokud si však koupíš VD zároveň když tě CT zabíjí, tak ti VD propadá a máš smůlu.
Tohle je přesně ta druhá situace.
Stížnost se zamítá.
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1