• Stránka 1 z 1
Reset
Chci se zeptat, mam v plánu pořídit si steam csko, Protože se mi hodněkrát stalo, že si ho musím reinstalovat , Ale nechci ztratit všechny levly,rank na serveru, Chci se zeptat jestli nevíte kdy bude reset protože nechci si kupovat steam csko a dělat 500 levlů znova.
Welyof : Ked si chce niekto verit nech, ale nech si o tom keca doma v izbicke pod obrazom jeziska a nie mne do ucha v autobuse
Welyof 2k18
Welyof 2k18
-
Mexxis - Mistr
Re: Reset
Max2013 píše:Chci se zeptat, mam v plánu pořídit si steam csko, Protože se mi hodněkrát stalo, že si ho musím reinstalovat , Ale nechci ztratit všechny levly,rank na serveru, Chci se zeptat jestli nevíte kdy bude reset protože nechci si kupovat steam csko a dělat 500 levlů znova.
Až bude, bude a ty to zjistíš, kup si Csko třeba předběžně a můžeš na steamu začít hrát až po resetu.
Nikdo ti neřekne kdy bude přesně na 100 procent reset ale bývá každý rok stejně..

-
SieurDesto - Mistr Yoda
Koncem měsíce mi bude 15, Ptám se taky ohledně steamu protože chci požádat o práva, Takže když každý rok stejně tak si musím asi ještě do vánoc + - počkat ?
Welyof : Ked si chce niekto verit nech, ale nech si o tom keca doma v izbicke pod obrazom jeziska a nie mne do ucha v autobuse
Welyof 2k18
Welyof 2k18
-
Mexxis - Mistr
Re: Reset
Max2013 píše:Koncem měsíce mi bude 15, Ptám se taky ohledně steamu protože chci požádat o práva, Takže když každý rok stejně tak si musím asi ještě do vánoc + - počkat ?
pokiaľ máš 15 a si schopný, tak si kľudne možeš požiadať.

-
N3mO - Mistr
• Stránka 1 z 1