• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] Problem s cs 1.6
1. počítač
2. Windows 7
3. netuším
4. Ahoj, po zapnutí cs 1.6 ma tu automaticky začne prepájať na nejaké zahranične servery. Opravil som to podla rôznych návodov na internete a fungovalo to do doby než som vypol počítač, po opätovnom zapnutí sa to dialo znova tak som hru preinštaloval, fungovalo to, keď na ďalší deň tak sa to dialo znova. Všimol som si že aj keď mam nastavený config apod. na "Jen pro čtení" tak mi ich to nahrádza vlastnými s príkazom "connect allnetmaster.org:27015" taktiež mi to nahradilo GameMenu.res.
5. Mam steam verziu hry.
2. Windows 7
3. netuším
4. Ahoj, po zapnutí cs 1.6 ma tu automaticky začne prepájať na nejaké zahranične servery. Opravil som to podla rôznych návodov na internete a fungovalo to do doby než som vypol počítač, po opätovnom zapnutí sa to dialo znova tak som hru preinštaloval, fungovalo to, keď na ďalší deň tak sa to dialo znova. Všimol som si že aj keď mam nastavený config apod. na "Jen pro čtení" tak mi ich to nahrádza vlastnými s príkazom "connect allnetmaster.org:27015" taktiež mi to nahradilo GameMenu.res.
5. Mam steam verziu hry.
-
Thedo - Zkušený
[vyřešeno] Problem s cs 1.6
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Problem s cs 1.6
nepytaj sa odkial mam cash, lebo budem muset klamat a neviem či to zješ, trvalo to par dní, možno že tři a s tím chemickým štěstím odešli i moje sny.
L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
-
LoveYou - Mistr Yoda
Re: Problem s cs 1.6
Zdar, pokud hraješ na steamu, ověř integritu, poté smaž v cstrike všechny soubory .cfg a zkus to znova.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
Re: [řešíme] Problem s cs 1.6
Žiadnu zložku "gleam" tam nemám. všetky cfg som vymazal rovnako ako zložku resource a overil integritu, všetko sa stiahlo znova a fungovalo to ale po reštarte PC to tam bolo znova.
-
Thedo - Zkušený
Máš v PC vír, ktorý ti to tam hneď obnovuje pri štarte PC. Skús nastaviť v antivirúse, že pri ďalšom zapnutí PC ti ho prekontroluje a zmaže poškodené súbory a až potom sa spustí. Alebo preinštaluj CS na iný disk. (príklad: z C na D)
-
Elwyn - Mistr Yoda
Sken nič nenašiel. V každom prípade pripája ma to na iné servery len po zapnutí cska, stačí keď to zruším a môžem hrať normálne ďalej. Ak nikoho nič nenapadá tak môžete lock, taký veľký problém to zase nieje.
-
Thedo - Zkušený
Dobře, lock.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1