• Stránka 1 z 1
TRADE
Ahoj milá komunito 
Vymením steam účet na ktorom sú nasledovné veci :
Hry :
Counter-Strike: Global Offensive (10,99€)
Puzzle Dimension (2,99€)
Commandos 2: Men of Courage (0,39€)
Skiny :
M4A1-S (StatTrak™) | Blood Tiger (9,90€) - Sticker: Bomb Code
AK-47 (StatTrak™) | Elite Build (4€) - Sticker: Don't Worry, I'm Pro, Team EnVyUs | Katowice 2015
USP-S (StatTrak™) | Blood Tiger (1,29€) - Sticker: Team Dignitas (holografická) | Kolín nad Rýnem 2014
AWP | Safari Mesh (0,37€)
AK-47 | Jungle Spray (0,20€) - Sticker: Fnatic | Katovice 2014
Operation Phoenix Weapon Case (0,03€)
Chroma Case (0,03)
Operation Breakout Weapon Case (0,03€)
Celkovo čo som narátal hry + skiny to je 31,05€ (prepočítajte si to ak chcete) + rank to môže byť kolem 40 - 50 €
V hre CS:GO je rank (Legendary Eagle Master)
Je tam kúpene že skiny môžete kupovať aj predávať + obchodovať.
Myslím že za nejaký najlacnejší nožík čo je na markete je za 39€
Je mi jedno aký nožík to bude len nech to nejaký je ak má niekto záujem tak isto pôjdeme cez middlemana adminom čo je na GS.
Prosím píšte sem len vážny záujemcovia žiadne trol príspevky.
Pekný deň všetkým.

Vymením steam účet na ktorom sú nasledovné veci :
Hry :
Counter-Strike: Global Offensive (10,99€)
Puzzle Dimension (2,99€)
Commandos 2: Men of Courage (0,39€)
Skiny :
M4A1-S (StatTrak™) | Blood Tiger (9,90€) - Sticker: Bomb Code
AK-47 (StatTrak™) | Elite Build (4€) - Sticker: Don't Worry, I'm Pro, Team EnVyUs | Katowice 2015
USP-S (StatTrak™) | Blood Tiger (1,29€) - Sticker: Team Dignitas (holografická) | Kolín nad Rýnem 2014
AWP | Safari Mesh (0,37€)
AK-47 | Jungle Spray (0,20€) - Sticker: Fnatic | Katovice 2014
Operation Phoenix Weapon Case (0,03€)
Chroma Case (0,03)
Operation Breakout Weapon Case (0,03€)
Celkovo čo som narátal hry + skiny to je 31,05€ (prepočítajte si to ak chcete) + rank to môže byť kolem 40 - 50 €
V hre CS:GO je rank (Legendary Eagle Master)
Je tam kúpene že skiny môžete kupovať aj predávať + obchodovať.
Myslím že za nejaký najlacnejší nožík čo je na markete je za 39€
Je mi jedno aký nožík to bude len nech to nejaký je ak má niekto záujem tak isto pôjdeme cez middlemana adminom čo je na GS.
Prosím píšte sem len vážny záujemcovia žiadne trol príspevky.
Pekný deň všetkým.
- 0hit
- Kolemjdoucí
Re: TRADE
Tradnem to s tebou za huntsman knife safari mesh opotrebeny, value 52€
Steam mi ani moc tak netreba, ale vyboostim to do par mesiacov na globalku a predam za drahsie, easy ale trade som ochotny vykonat jedine ak pridas este nejaky skin v hodnote 10€ nakoľko môj knife má perfektný look a ja som chamtivec pravdepodobne jediný, s ktorým sa dokážeš rýchlo a bez scamu rozumne dohodnúť.
Viac PM.
Steam mi ani moc tak netreba, ale vyboostim to do par mesiacov na globalku a predam za drahsie, easy ale trade som ochotny vykonat jedine ak pridas este nejaky skin v hodnote 10€ nakoľko môj knife má perfektný look a ja som chamtivec pravdepodobne jediný, s ktorým sa dokážeš rýchlo a bez scamu rozumne dohodnúť.
Viac PM.
Naše oči nie sú len pozorovatelia, sú aj projektory. Premietajú druhý príbeh pred tým prvým, ktorý pred sebou neustále vidíme.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
-
l0wShine - Spamerův sluha
Pravdepodobne scammer, došiel zamnou na TS, nakoniec sme sa dostali ku tomu, že účet nie je LEM, ale LE - o rank níže, ponukol mi hráč ďalší Steam s rankom nova za nožík vraj s tým, že mu ho tradnem a on si ho tradne potom na iný účet. Ja ale blbec nie som, tak nakoniec iba mlčal a nechal rozprávať mňa, prikyvoval pridal si ma na Steam a o par minut odišiel z TS, zmazal si ma zo Steamu a na PM nereaguje.
bye
bye
Naše oči nie sú len pozorovatelia, sú aj projektory. Premietajú druhý príbeh pred tým prvým, ktorý pred sebou neustále vidíme.
-
l0wShine - Spamerův sluha
Čas vypršel. Pokud chceš, založ si nový topic. Lock!
EX
CS:GO Server Admin
CS:GO Support Kapitán
MC Server Admin
MC Server Admin - zástupce
MC Support
MC Admin
CS 1.6 Admin
Asistent Šéfredaktora
Turnajový Administrátor
Aktuálně
Redaktor pro Gamesites.cz & Grunex.com