I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Gamer_2005, Spirith / Zneuzivanie prav

Příspěvekod Albertation » 15 srp 2015, 12:37

Dobrý den, na začiatok by som porposil neviem kam presne mam dať ako TF admin tuto sťažnosť tak to poprípade presunte kam treba aby som to videl.

Aj keď je sťažnosť smerovaná na Gamer_2005 aj Spiritha hlavným cieľom tohoto všetkého je Spirith.
Spiritha ešte neprešla tá ,,chvíľa nového admina" a mám pocit že ho nikdy neprejde.

Hráčov neposlúcha, kašle na ich názory všetko o čo mu ide je vyslaovať, presúvať kickovať čo najviac ludí ako to je aby si zvýšil autoritu. On je vlastne dôvod prečo som začal točiť demá každé kolo keď je na servery.

Na demu 1 je na začiatku vidiet rovno 2 slaye myslím že iBOT a potom xDačo... Tieto pochádzajú pravdepodobne od Gamer_2005 za to že vraveli že dal FK. Gamer nemal žiadnu ochotu im vysvetliť prečo tie FK dal [viz dalsie kolo]. V ďalšom kole som ako simon dal hráčom mici na FK. Na začiatku ešte xDačo dostal znova slay zato že si presadzoval svoj názor a následne od Spiritha presun k CT. Potom ked nejaky hula_bula rozprával o svojom FK, Matysek ho podporil že to videl. Za svoj prejav dostal grab a admin sa s ním hral a až vtedy konečne vysvetlil prečo ich zabil.
Nepáči sa mi že sa admini správaju ako psychopati a nedokáži sa normálne správať k ostatným hráčom a rešpektovať ich.
Zvyšok dema po zhruba 8mej minute netreba pozerať.

Demo2 Spirith: Krátke stručné demo prídem na server mení sa mapa, hneď prvé kolo simon hraje otázky áno nie. Akonáhle dá otázku ,,Hlavné mesto Bangladéšu je Dháka" Sa normálne rozbehneme. AKo jediný to mám správne a mam mať PP. Avšak ešte pred tým ako simon stihne zabiť tých čo dali nie, Spirith ho slayne a do chatu prehlási skvelú vetu čo by mu mal druhý admin na servery spraviť ,,Dajte mu prosím niekto ban" . Simon nemal ani časť vysvetliť Spirithovi jeho chybu a keby mal plné práva pravdepodobne sa už nachádza v banliste.

Tieto demá sú za dva dni čo som začal natáčať Spiritha na servery... Takéto situácie ako na deme 2 sa dejú pravidelne.. Svoj názor si pri Spirithovi presadí málokto pretože kým si uvedomí čo sa deje už je u T.

Demá : 1.http://www53.zippyshare.com/v/JsKtJ879/file.html
2. http://www57.zippyshare.com/v/u6d1YriY/file.html
Just chillin
Albertation
Zkušený
Zkušený

Gamer_2005, Spirith / Zneuzivanie prav

od Rumcajz » 15 srp 2015, 12:37

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Gamer_2005, Spirith / Zneuzivanie prav

Příspěvekod skywow » 15 srp 2015, 12:51

Jedno demo ma 90MB, ale jak patram, tak patram, nemuzu najit co jsem udelal spatne.
Dodej mi sem cas, abych mel moznost podivat se co jsem provedl.
skywow
Drbna
Drbna

Příspěvekod Spirith » 15 srp 2015, 12:51

1.demo stále tam aj CT aj T spamovali že Skiller dal MFK, žiadny FK ani MFK nedal, CT boli na to špeciálne upozornene. Kôli tomu ten jeden prehoz.
2. demo Neviem prečo som bol v tom že Bangladez je mesto, chybu som si priznal a CTcku ktoré som grabol a chcel aby dostal ban som sa ospravedlnil na servery a on moje ospravedlnenie prijal.
Spirith
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Albertation » 15 srp 2015, 13:05

1Demo - ano CT vraveli že dal FK a MFK čož je povinnosť CT hájiť zájmy väzňov ohľadom FK. Lenže on miesto toho aby im povedal že ,,Hula si išiel do klietky zastal si tak nespamuj že si dostal FK" dal 4 slaye a potom to vysvetlil mávaním si CTčka

2. Demo ano stalo sa ale tebe sa to deje vkuse že nenecháš niekoho nič povedať. Keby si reagoval ako každý iný normálny admin tak sa ho spýtaš do voicu po tej otázke niečo typu ,,To ako čo davaš za debilne otazky" A on ti povie že je to normalne štat a najdi si to na nete. Tak ako je jedna sťažnosť na teba pred touto tak ako to bolo medzi nimi, vkuse slayueš, vyhrozuješ atd, keby si mohol dávať bany tak ti ani nestihne dalšie 2 hodiny povedať že Bangladeš je štát. Zato že ty to nevieš tak ho hneď slayni a banni. Na servery si arogantný a vobec ta nezaujimaju zajmi ostatnych.

Čas je od začiatku hry po koniec kola kde som simon.
Just chillin
Albertation
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Spirith » 15 srp 2015, 13:19

Každý spraví chybu, ako som už písal hráčovi som sa priamo na servery ospravedlnil a on to ospravedlnenie prijal a hralo sa normálne ďalej, všetci sa ďalej bavili a ten hráč to nijak ďalej neriešil. Ale ty čo sa ťa to v podstate vôbec netýka dáš sťažnosť. Ostatné veci čo tu píšeš ďalej je iba dôkazmi nepodložené osočovanie.
Spirith
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Albertation » 15 srp 2015, 13:23

To sa ma týka tým že si mi vzal PP, ale to mi nevadí. Každý admin dal neoprávnený slay kick ban, proste sa stáva. Ale ako som písal ty to robíš úplne zbytočne a úmyselne a až potom necháš ludí sa vyjadriť. A to dôkazom nepodložené nie je pravda, pretože posledne to bolo len pred 6timi dnami čo niekoho napadlo natočiť tvoje nezmyselné slaye. A očividne si sa z toho nič neponaučil.
Just chillin
Albertation
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod skywow » 15 srp 2015, 13:25

Kdyz ctcka stale mluvila o tech Fks, zadnemu jsme slay nedal.
Nejak nechapu o co ti vubec jde, nejsme stroje, nemame naladu kazdy den poslouchat ty vase kecy na nas.
Zamysli se nejdriv nad sebou jestli delas vse tak jak mas, a pote hodnot ostatni.
skywow
Drbna
Drbna

Příspěvekod Albertation » 15 srp 2015, 13:36

Tak pak se ti omlouvam skywow, myslel jsem si ze to ty si ich poslayoval. Proste si to musel byt ty / spirith a zo situacie mi prislo ze si to bol ty. Ale potom tu máme dalšie nepotrebné slaye a prehadzovi na teba Spirith.

A ,,Nejak nechapu o co ti vubec jde, nejsme stroje, nemame naladu kazdy den poslouchat ty vase kecy na nas.
Zamysli se nejdriv nad sebou jestli delas vse tak jak mas, a pote hodnot ostatni." tohle jsem uplne nepochopil ci to je k tejto stažnosti alebo k ľudom na servery tak sa k tomu neviem vyjadriť.
Just chillin
Albertation
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Spirith » 15 srp 2015, 13:43

Ja som tam nikomu slay nedal a prehodil som iba jedno CT ktoré bolo opakovane upozorňované. Nechápem prečo sa ma snažíš silou mocou snažíš očierniť a už vôbec prečo podávaš sťažnosť na admina vo verejnej sekcií.
Spirith
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Albertation » 15 srp 2015, 13:47

Tak ja neviem očividne na demu niekto slayol 3 ludí ale nikto mu slay nedal , snažím sa ťa čo najviac očierniť lebo robíš vkuse to ako na druhom deme a prečo podávam žiadosť vo verejnej sekcii máš už zodpovedané.
Just chillin
Albertation
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod skywow » 15 srp 2015, 14:22

Albertation píše:A ,,Nejak nechapu o co ti vubec jde, nejsme stroje, nemame naladu kazdy den poslouchat ty vase kecy na nas.
Zamysli se nejdriv nad sebou jestli delas vse tak jak mas, a pote hodnot ostatni." tohle jsem uplne nepochopil ci to je k tejto stažnosti alebo k ľudom na servery tak sa k tomu neviem vyjadriť.

Mám nahráno 22 dní na serveru, denně řeším všechno možné.
A opravdu občaš nemám náladu každému vysvětlovat za co jsem ho zabil.
Takhle to bylo myšleno.
skywow
Drbna
Drbna

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 15 srp 2015, 23:14

O tom, že se Spirith nechová ideálně víme, proto taky nemá plné práva.
Oba tito admini mívají v poslední době problémy. Vezmeme si je stranou a důrazně jim vysvětlíme co a jak od nich očekáváme.
Pravděpodobně už naposledy.
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy