Vše ohledně kategorie serverů: Zombie Servery

SecretMistnosti

Příspěvekod Mexxis » 14 srp 2015, 12:37 VIP

Chci se zeptat kolik je ještě secret místností na mapách egyptian, či jiné mapy, Baví mě strašně hledat secret mistnosti, Tědka jsem objevil další, Prosím, CHci se zeptat jestli má cenu ještě ně co hledat, nebo to na té mapě je všechno .?
Welyof : Ked si chce niekto verit nech, ale nech si o tom keca doma v izbicke pod obrazom jeziska a nie mne do ucha v autobuse
Welyof 2k18
Mexxis
Mistr
Mistr

SecretMistnosti

od Rumcajz » 14 srp 2015, 12:37

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: SecretMistnosti

Příspěvekod Gashirakii » 14 srp 2015, 12:39

taky by mě to zajimalo :O
Gashirakii
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Luther » 15 srp 2015, 13:41

Na zm_egyptian jsou jen dvě:
První je taková kempa ve skále a o té ví skoro každý. Pak je tu ta druhá a do té většina donedávna neměla ani tušení. Pomocí sochy Anubise se můžeš dostat do takové jeskyně, kde je pár dobrých zbraní a 30 sekundová možnost kempení. :)

Pak je tu zm_aztec_2015:
Ta obsahuje v pyramidě tajnou místnost s dvěmi obrovskými kempy. A to nejlepší...nelze se tam dostat! :D

Další je zm_army_tn_beta3:
Ta obsahuje jen jeden "secret", který ale každý také zná. Nad plotem je teleport, který tě portne do věže nad spawnem.

Co z toho vyplývá? Na serverech aktuálně nejsou žádné dobré mapky s fakt velkým množstvím "secretů". ;)
YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
Luther
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod keron » 15 srp 2015, 18:38

Luther píše:Na zm_egyptian jsou jen dvě:
První je taková kempa ve skále a o té ví skoro každý. Pak je tu ta druhá a do té většina donedávna neměla ani tušení. Pomocí sochy Anubise se můžeš dostat do takové jeskyně, kde je pár dobrých zbraní a 30 sekundová možnost kempení. :)

Pak je tu zm_aztec_2015:
Ta obsahuje v pyramidě tajnou místnost s dvěmi obrovskými kempy. A to nejlepší...nelze se tam dostat! :D

Další je zm_army_tn_beta3:
Ta obsahuje jen jeden "secret", který ale každý také zná. Nad plotem je teleport, který tě portne do věže nad spawnem.

Co z toho vyplývá? Na serverech aktuálně nejsou žádné dobré mapky s fakt velkým množstvím "secretů". ;)

Minule som rozmyslal nad mapami a ich hratelnostou, t.j. vyvazenostou kempov, volnym priestorom na manevrovanie a vyzorom ako takym.

Prisiel som na to, ze mapy s vyzorom krajiny su utlacane mapami, ktore su usadene do tmavych kociek.
Preco bol zruseny ten oblubeny dust2 a preco sa nepridaju klasicke mapy z couterstriku, ako napriklad aztec, kde by sa dorobilo par rozumnych kempov? Je to mozne? Par oblubenych map by ostalo a ostatne by sa nahradili klasickym dustom 2, aztecom, povedzme assaultom? Alebo inymi modifikaciami spomenutych map. Pamatam si jednu celkom oblubenu aztec mapu, kde bol bug s tymi padajucimi dverami. Keby sa tie dvere odstranili a nechali volny vstup do toho kempu, by to bolo mozno riesenie. Pisem to preto, lebo viacero map je limitovanych hratelnostou. V egypte su dlhe kempy a clovek tam 45 minut nic nerobi, len sedi na mieste a striela ako osprosteny. V birioze detto, pripadne tam clovek beha dookola v kocke ako mys. Par krat to mozno hraca potesi, ale potom zacne nudit, lebo ine moznosti hrania mapa neumoznuje. A takych map je viac. Aby to nevyznelo ako kritika a osocovanie prace jednotlivcov, tak este dodam, ze mod je skvely a hra ako taka ma bavi. Berte to len ako konstruktivnu kritiku. :)
keron
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Mexxis » 15 srp 2015, 23:30 VIP

Hledám, Zkoušel jsem dřevění dveře, ruzné vchody, Ale žádný vchod nešel, Proč by jsis dělal mnohem větší prácy na tom když se tam nedá dostat Luthere, Vchod tam je, A ty to víš ! Nechceš mi aspon do posty dát nápovědu, jenom mě :D
Welyof : Ked si chce niekto verit nech, ale nech si o tom keca doma v izbicke pod obrazom jeziska a nie mne do ucha v autobuse
Welyof 2k18
Mexxis
Mistr
Mistr

Příspěvekod Mexxis » 16 srp 2015, 11:21 VIP

Nápovědu k aztecu do posty nebo někam prosím :D Zkoušel jsem všechny krvavé tlapy všechny brány dřevěné ale nic :D určitě se tam dostat dá, Jinak bys to nedělal
Welyof 2k18
Mexxis
Mistr
Mistr

Příspěvekod Luther » 16 srp 2015, 14:08

Najdi si původní zm_aztec2015 a porovnej ji s tou co je na serveru. Zjistíš, že se ta mapa zmenšovala, protože byla moc velká. A protože jsem nechtěl mazat i celou pyramidu, tak jsem ji tam nechal, tak jak byla. :D Vážně se tam nijak nedostaneš. Ber to spíše jako takovou zajímavost. ;)
YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
Luther
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Mexxis » 16 srp 2015, 15:29 VIP

Ten vstup udělej, pouprav ji, Baví ma hledat secret místnosti když o ní nikdo neví :D
Welyof 2k18
Mexxis
Mistr
Mistr

Zpět na Zombie Servery