• Stránka 1 z 1
Mikrofón v hre
Ahoj mám problém s mikrofónom v hre, keď STLAČÍM voice tak ľudia ma nepočujú vraj ako keby som mal clownfish až na to že clownfish 100% nemám... kvôli tomuto problému som si odinštaloval aj celé TSko pretože väčšinou CF je v TSku.
Kedysi keď som mal windows 8 / windows 8.1 tento problém som nemal lenže ako som updatol na windows 10 mám tento problém... Je tu možnosť buď v zlom nastavení (skúšal som všetko možné) alebo vo windowse 10... mám originál nie cracknutý windows a ostatným ľudom na servery, ktorý majú windows 10 im to ide... Takže prosím poraďte lebo je to pre mňa dosť strata pri Kompetitivných hrách :/
64bitový operačný systém windowsu 10
problém od updatu na windows 10
žiadny cfg nič nemám stiahnuté...
Kedysi keď som mal windows 8 / windows 8.1 tento problém som nemal lenže ako som updatol na windows 10 mám tento problém... Je tu možnosť buď v zlom nastavení (skúšal som všetko možné) alebo vo windowse 10... mám originál nie cracknutý windows a ostatným ľudom na servery, ktorý majú windows 10 im to ide... Takže prosím poraďte lebo je to pre mňa dosť strata pri Kompetitivných hrách :/
64bitový operačný systém windowsu 10
problém od updatu na windows 10
žiadny cfg nič nemám stiahnuté...

-
Kavopic146 - Pokročilý
Mikrofón v hre
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Mikrofón v hre
Dle mého názoru, to nebude nastavením, nebo nějakým zpusobem, windowsu. Bude to chyba v Mikrofonu, zkusil bych si od někoho pujčit nové sluchátka, a zkusil bych to takhle, když ti to nepujde ani tak, zkusil bych max Reinstall,winu tot moje rady.
-
Beastmoda - Zkušený
Beastmoda píše:Dle mého názoru, to nebude nastavením, nebo nějakým zpusobem, windowsu. Bude to chyba v Mikrofonu, zkusil bych si od někoho pujčit nové sluchátka, a zkusil bych to takhle, když ti to nepujde ani tak, zkusil bych max Reinstall,winu tot moje rady.
V všade možne mi to ide...
napr. Teamspeak 3, Skype, Facebook

-
Kavopic146 - Pokročilý
To bude, nejspíš problem v nastavení no :/
-
Beastmoda - Zkušený
Nechápem na čo zakladáš viac tém na jeden problém
LOCK riešiť sa to bude v tej čo máš hore.

LOCK riešiť sa to bude v tej čo máš hore.
Herný Nick: Neznamy
EX. MC HLSA, MC Support, CS:GO Support Kapitán, CS:GO Hl. Mapér, CS:GO JB Admin, CS 1.6 JB Admin,
RoSA Admin, GTA V - FiveM Admin
EX. MC HLSA, MC Support, CS:GO Support Kapitán, CS:GO Hl. Mapér, CS:GO JB Admin, CS 1.6 JB Admin,
RoSA Admin, GTA V - FiveM Admin
-
Lubou - Profesionál
• Stránka 1 z 1