• Stránka 1 z 1
[PC] Cestovní Internet
Zdravím,
Tento topi píšu za mého známého, který má s tímto problém.
Pořídil si cestovní internet v USB. Druhý dostal dárkem, takže má 2x cestovní internet. Vše fungovalo v pohodě, ale poslední dobou se mu stává to, že zapojí internet, zapne si např. pouze Google a cestovní internet začne hlásit, že se vypotřeboval z 80% a zpomalí se. To se stane u obou zmíněných. Prvně mě napadlo, že po zapojení se začnou stahovat aktualizace v pozadí, ale všechny jsem stáhl u mě na Wi-Fi a problém nezmizel.
Děkuji,
Riven
Tento topi píšu za mého známého, který má s tímto problém.
Pořídil si cestovní internet v USB. Druhý dostal dárkem, takže má 2x cestovní internet. Vše fungovalo v pohodě, ale poslední dobou se mu stává to, že zapojí internet, zapne si např. pouze Google a cestovní internet začne hlásit, že se vypotřeboval z 80% a zpomalí se. To se stane u obou zmíněných. Prvně mě napadlo, že po zapojení se začnou stahovat aktualizace v pozadí, ale všechny jsem stáhl u mě na Wi-Fi a problém nezmizel.
Děkuji,
Riven
www.twitch.tv/rivencz
-
Riven - Zkušený
[PC] Cestovní Internet
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Cestovní Internet
Ahoj.
Myslím, že se jedná o jeden internet, akorát mu k němu dali 2 USB disky. Je třeba se na to zeptat. Každopádně, nemyslím si, že tady něco vyřešíme. Ať zajde za poskytovatelem a vyřeší to s ním.
//FatalWiruS
Myslím, že se jedná o jeden internet, akorát mu k němu dali 2 USB disky. Je třeba se na to zeptat. Každopádně, nemyslím si, že tady něco vyřešíme. Ať zajde za poskytovatelem a vyřeší to s ním.
//FatalWiruS
PC Support 4.5 2015 - 5.12 2015
-
FatalWiruS - Profesionál
Ne, není to tak. Jeden internet má díky práci a druhý internet dostal od svého otce, který ho získal na základě smlouvy s operátorem. Tudíž se jedna o naprosto rozdílné internety.
www.twitch.tv/rivencz
-
Riven - Zkušený
Tak jsem z něj teď vytáhl z historie, že je možné, že jeho přítelkyně zapla u ní doma stahování filmu a nejspíš se nedokončilo a při zapnutí cestovního to opět začalo stahovat. Zkusím si to schválně vzít po novém nabití netu noťas domů a zkusit se na to mrknout, pokud to přesto udělá, tak si zavolá operátorovi a nějak to vyřeší. Díky 

www.twitch.tv/rivencz
-
Riven - Zkušený
• Stránka 1 z 1