• Stránka 1 z 1
DjHelmut98/Survival
1) Situace kterou jsem na foru řešil 2x, nyní je to po 3. momentálně se jedná o přidání bedrocku u mého "soukromého vchodu" situaci jsem řešil naposledy tady( trihask-survival-t88694.html ) kde je uvedeno od TheRSM a BH666 že tento způsob není past.
DjHelmut98 si nenechal vysvětlit kolikrát jsem toto už řešil a kdo to řešíl a stále trval na svém a ještě řekl že to tam dal sám. Nemám chuť třídit screeny a zatěžovat s tím někoho, ale byl bych rád aby byl bedrock odstraněn případně upraveny pravidla serveru, jen využívám možnosti, které jsou schváleny HlAdminy. Díky.
2) screeny: http://leteckaposta.cz/566279955
DjHelmut98 si nenechal vysvětlit kolikrát jsem toto už řešil a kdo to řešíl a stále trval na svém a ještě řekl že to tam dal sám. Nemám chuť třídit screeny a zatěžovat s tím někoho, ale byl bych rád aby byl bedrock odstraněn případně upraveny pravidla serveru, jen využívám možnosti, které jsou schváleny HlAdminy. Díky.
2) screeny: http://leteckaposta.cz/566279955
-
kIcKy - Kolemjdoucí
DjHelmut98/Survival
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: DjHelmut98/Survival
Ahoj, on si dělal srandu
Navíc nemá GM. jenom v EventSvete.
Je tam rezidence. Tudíž on jako EventMaster nemůže nic dělat ve tvé rezidenci! Dal to tam někdo z Vedení! HLSA/HLA.
Helmut je nevinný.
Takže zbytečná stížnost.
Kdyby existoval ještě Toolblock(kliknu a zjisitm co kdo Postavil/zničil) byl by to dostačující dukaz ze to tam On nedal.
Navíc nemá GM. jenom v EventSvete.
Je tam rezidence. Tudíž on jako EventMaster nemůže nic dělat ve tvé rezidenci! Dal to tam někdo z Vedení! HLSA/HLA.
Helmut je nevinný.
Takže zbytečná stížnost.
Kdyby existoval ještě Toolblock(kliknu a zjisitm co kdo Postavil/zničil) byl by to dostačující dukaz ze to tam On nedal.
Veterání tajemník zombies.
-
WalkCZ - Mistr
Stížnost určitě zbytečná není, nevím kdo to tam dal, vycházím z informací které mi Helmut poskytnul. Může se to klidně brát jako stížnost na neznámého pachatele idc. Jde mi jen o to aby se to vysvětlilo a v každém případě odstranilo, pokud se změnila pravidla sám to tam pak odstraním a zadělám.
-
kIcKy - Kolemjdoucí
Napíš mi tvoj nick v hre poprípadne resku, v ktorej ten blok je.
-
AwesomeM4RT1N - Spamerův sluha
Bedrock jen tak někdo nesežene. Bud si to givnul což není dukaz protože toolblock nemáme na serveru...
podle mě to udělal nekdo z Vedení. Protoze uz se to řešilo a nelibilo se to adminum z Vedení, třeba proto to tam někdo z Vedeni dal.. Rsm./BH... zkusim se jich zeptat
podle mě to udělal nekdo z Vedení. Protoze uz se to řešilo a nelibilo se to adminum z Vedení, třeba proto to tam někdo z Vedeni dal.. Rsm./BH... zkusim se jich zeptat

Veterání tajemník zombies.
-
WalkCZ - Mistr
Bedrock bol odstránený, keby si mal ešte nejaký problém, napíš mi pm. Týmto to uzatváram, kedže Helmut to tam nemal ako dať.
Sťažnosť neopodstatnená, lock
Sťažnosť neopodstatnená, lock
-
AwesomeM4RT1N - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1