• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté][Admin prava] jakubcik14
Zdravím, chcel by som sa stať minecraft adminom 
1. Vek: 18 let
2. Nick v hre: jakubcik14
3. Originálny MC: Ano
4. VIP (Mám aktivované / Nemám Aktivované ) : nemám Aktivované
5. Primárny server kde chcete práva: Survival
6. Denná aktivita : podle toho jak je čas 3-4 hodiny deně
7. Priestupky na gamesites: žadne nemám
8. Priestupky mimo gamesites: nemam žadné a nikdy jsme neměl vždy spíše naopak snažím se ze všema vychazet bez problému
9. Niečo o mne (minimálne 20 slov): jsem mladý kluk který čas od času si rád zahraje Minecraft , ale taky hraji i jiné hry než MC napřiklad GTA SAMP,CS:GO aj.
rád jezdím na kole ... učím se na Zedníka a tak mam aj nějaké povynosti doma tak času moc neni hlavně o prazdninach.
10. Prečo práve ja mám byť adminom (minimálne 50 slov): chci pomahat na Serveru proti hackerum spamerum ajiným otravním lidem co znepřijemnujou hru ostatním ... samozdřejmě taky chci pomahat hračum při ruzných problemech
pomoci Gamesite.cz rozšiřit jejich Servery prostě pomoci celému portálu Gamesites. a tak jsme se rozhodl vstoupit do Teamu , ovladám aj nějaké Pluginy měl jsme vlastní Server
s Pozdravem jakubcik14

1. Vek: 18 let
2. Nick v hre: jakubcik14
3. Originálny MC: Ano
4. VIP (Mám aktivované / Nemám Aktivované ) : nemám Aktivované
5. Primárny server kde chcete práva: Survival
6. Denná aktivita : podle toho jak je čas 3-4 hodiny deně
7. Priestupky na gamesites: žadne nemám
8. Priestupky mimo gamesites: nemam žadné a nikdy jsme neměl vždy spíše naopak snažím se ze všema vychazet bez problému
9. Niečo o mne (minimálne 20 slov): jsem mladý kluk který čas od času si rád zahraje Minecraft , ale taky hraji i jiné hry než MC napřiklad GTA SAMP,CS:GO aj.
rád jezdím na kole ... učím se na Zedníka a tak mam aj nějaké povynosti doma tak času moc neni hlavně o prazdninach.
10. Prečo práve ja mám byť adminom (minimálne 50 slov): chci pomahat na Serveru proti hackerum spamerum ajiným otravním lidem co znepřijemnujou hru ostatním ... samozdřejmě taky chci pomahat hračum při ruzných problemech
pomoci Gamesite.cz rozšiřit jejich Servery prostě pomoci celému portálu Gamesites. a tak jsme se rozhodl vstoupit do Teamu , ovladám aj nějaké Pluginy měl jsme vlastní Server
s Pozdravem jakubcik14
-
pacholek - Amatér
[Zamietnuté][Admin prava] jakubcik14
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: [Admin prava] jakubcik14
Zamietam!
Máš nahrané len 4 hodiny, to je hrozná bieda.
Máš nahrané len 4 hodiny, to je hrozná bieda.
"Nič nie je také vážne, aby sa na tom nedalo zasmiať!"
James Keziah Delaney
James Keziah Delaney

-
BH666 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1