• Stránka 1 z 1
tESKO / SURF RPG
Ahojte, sťažujem sa na admina ("programátora") Eska. Predom viem, že sťažnosť bude zamietnutá.
Dnes som chcel otestovať nový server Surf RPG. Tak som hral, bavilo ma to, tak som tam strávil trochu dlhšiu dobu. Potom som dal kill knifeom, a keď som pozrel koľko XP (niečo okolo 1600 za kill a okolo 600 za hurt) za to dostanem tak som sa snažil dávať tie knife killy. Celkom sa mi to darilo keďže jednu mapu sme boli proti lamkám, ktoré boli skoro stále v klietke. Postupne som si upgradeoval staty: životy, dmg atď.
No potom prišiel ESKO a opýtal sa ma odkiaľ mám taky high level, tak som mu odpísal, že som dlhšie hral a dával tie knife killy, tak mi resetol staty za to že vraj som sa expil s kamarátom. Kamarátov tam zatiaľ nemám, a napísal som Eskovi, že s nikým som sa neExpil, tak mi odpovedal, že som si to nabugoval. Neviem či to bol BUG, ale ak ten, čo server porgramoval vedel, že za knife kill nastaví 1600 XP, tak to podľa mňa BUG nebol, bol to asi jeho zámer (dosť pochybujem že by sa preklikol). No a tak mi ESKO resetol staty. Potom to prenastavil, už to je asi len za 72 XP, ale pozrel som /rpgexp, a videl som že za hurt bolo ešte tých 600 XP, tak som mu napísal že za hurt ešte niesu opravené xp, potom som knifeoval ďalej a dostal som BAN.
Viem, že server je v testovacej fáze, a tak žiadám aby ste po dokončení resetli staty všetkým, nech to je fér (Napr. niekto si tiež dal zopár tých knife killov a získal tak nejaké XP "zadarmo"). Z mojej strany všetko, a prosím o unBAN keď opravíte tie XP.
Prosím o vyjadrenie ESKA.
Dnes som chcel otestovať nový server Surf RPG. Tak som hral, bavilo ma to, tak som tam strávil trochu dlhšiu dobu. Potom som dal kill knifeom, a keď som pozrel koľko XP (niečo okolo 1600 za kill a okolo 600 za hurt) za to dostanem tak som sa snažil dávať tie knife killy. Celkom sa mi to darilo keďže jednu mapu sme boli proti lamkám, ktoré boli skoro stále v klietke. Postupne som si upgradeoval staty: životy, dmg atď.
No potom prišiel ESKO a opýtal sa ma odkiaľ mám taky high level, tak som mu odpísal, že som dlhšie hral a dával tie knife killy, tak mi resetol staty za to že vraj som sa expil s kamarátom. Kamarátov tam zatiaľ nemám, a napísal som Eskovi, že s nikým som sa neExpil, tak mi odpovedal, že som si to nabugoval. Neviem či to bol BUG, ale ak ten, čo server porgramoval vedel, že za knife kill nastaví 1600 XP, tak to podľa mňa BUG nebol, bol to asi jeho zámer (dosť pochybujem že by sa preklikol). No a tak mi ESKO resetol staty. Potom to prenastavil, už to je asi len za 72 XP, ale pozrel som /rpgexp, a videl som že za hurt bolo ešte tých 600 XP, tak som mu napísal že za hurt ešte niesu opravené xp, potom som knifeoval ďalej a dostal som BAN.
Viem, že server je v testovacej fáze, a tak žiadám aby ste po dokončení resetli staty všetkým, nech to je fér (Napr. niekto si tiež dal zopár tých knife killov a získal tak nejaké XP "zadarmo"). Z mojej strany všetko, a prosím o unBAN keď opravíte tie XP.
Prosím o vyjadrenie ESKA.
Dnes si najstarší, aký si kedy bol a najmladší, aký kedy budeš.
Prečo neje na vychodze robota? Lebo tu už je šicko porobene
"Niekto mlčí, lebo nič nevie. My mlčíme, lebo vieme svoje."
.gif)
Prečo neje na vychodze robota? Lebo tu už je šicko porobene
"Niekto mlčí, lebo nič nevie. My mlčíme, lebo vieme svoje."
.gif)
-
TW1ST3R - Amatér
tESKO / SURF RPG
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: tESKO / SURF RPG
Ahoj, odpovím ti velice stroze. Jak mi je známo tak na GS je pravidlo, že chyby ve hře se hlásí a nesmíš si je nechat pro sebe tudíž když jsme se tě zeptal a ty jsi nereagoval ("Důvod proč máš takový lvl jsem už dávno znal") jsem se rozhodil ti statistiky smazat aby jsi si uvědomil tvůj prohřešek.. Bohužel jsi stále rýpal a provokoval
) Na otázku kolik jsi dostal exp teď jsi řekl 76 tuším. A s prominutím já si na hlavu sr*át nenechám a za lež + bugování jsem tě obdaroval hodinovým banem.

-
tESK0 - Amatér
Kdyby to bylo schválně takto nasatvené, neopravoval by to esko půl hodiny a ještě si nedostal ban a neresetoval ise ti statistiky...
měl si lvl 33, resetovalo se ti to, hned si si drze udělal lvl 10, když se tě pak esko zeptel, kolik to dává ex, řekl si 10x mořná i 100x méně a knifoval si si dál.
Dostal si ban na hodinu, aby si si to uvědomil..
Stížnost neoprávněná.
lock
měl si lvl 33, resetovalo se ti to, hned si si drze udělal lvl 10, když se tě pak esko zeptel, kolik to dává ex, řekl si 10x mořná i 100x méně a knifoval si si dál.
Dostal si ban na hodinu, aby si si to uvědomil..
Stížnost neoprávněná.
lock
-
Rainox - Spamer
Příště máš zde > nahlasovani-chyb-a-bugu-t97386.html topic kde by bylo dobré napsat tyto chyby, všechno co se na serveru děje se dá okamžitě dohledat, takže se to nevyplatí obcházet, samozřejmě server je sice ofiko spuštěný ale když se najde chyba která má hrubý dopad na hru tak ji prosím nahlaš a snaž se ji nezneužívat.
Děkujeme za info o bugu.
lock
Děkujeme za info o bugu.
lock
Verzerrte Welt - https://www.youtube.com/watch?v=1m6G10CwZpg
-
hTcinfo - Spamer
• Stránka 1 z 1