• Stránka 1 z 1
Zapnutí PC
Ahojte,
už asi měsíc, když zapnu svůj pc, tak se mi nejdřív zobrazí TODLE.
Poradí mi někdo, jak se toho zbavit , nebo čím to je?
Mám stolní pc, win 7 home premium, graf. - AMD RADEON HD 5700 Seeries, RAM 8GB, proc. - AMD Phenom(tm) II 3.21 GHz
už asi měsíc, když zapnu svůj pc, tak se mi nejdřív zobrazí TODLE.
Poradí mi někdo, jak se toho zbavit , nebo čím to je?

Mám stolní pc, win 7 home premium, graf. - AMD RADEON HD 5700 Seeries, RAM 8GB, proc. - AMD Phenom(tm) II 3.21 GHz

-
akfu - Zkušený
Zapnutí PC
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Zapnutí PC
CPU FAN je ventilátor CPU. Je dosť možné, že ti nepracuje správne, je zapojený zle alebo je úplne odpojený. Mal by si mrknúť do PC skrine či sa vôbec točí a kde je zapojený.
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
-
zima - Mistr Yoda
zima má pravdu.. Nemanipuloval si náhodou so skriňou? Je možné že keď si ju prenášal alebo tak, tak sa ti CPU fan odpojil od základnej dosky. Skús otvoriť bedňu a pozri či ti tam nevisí nejaký kábel, mal by to byť malý štvor-pin ktorý ti pôjde z chladiču procesora do hornej ľavej strany základnej dosky. Ak je zapojený, skús sním trocha pohýbať. Ak sa nič nezmenilo a chybu ti stále vyhadzuje, je tu ďalšia možnosť.
Druhá možnosť je, že pri zapínaní PC pôjdeš do BIOSu, mačkaním DEL alebo F1 alebo F9, záleží na tvojej matičnej (základnej) doske, potom v BIOSe pôjdeš do POWER záložky, kde by sa malo nachádzať rôzne veci ako napr. CPU Temperature, CPU Fan Speed a iné. Ty šípkami prejdeš na CPU Fan Speed, klikneš enter a namiesto zvoleného N/A tam dáš Ignored. Čo to spraví je, že počítač bude ignorovať rýchlosť točenia chladiču a tým ti umožní spustiť počítač správne. Bral by som to ale ako dočasné riešenie a radšej by som investoval 10-20€ na nový chladič.
Napíš či ti niečo z tohoto pomohlo ^^.
Druhá možnosť je, že pri zapínaní PC pôjdeš do BIOSu, mačkaním DEL alebo F1 alebo F9, záleží na tvojej matičnej (základnej) doske, potom v BIOSe pôjdeš do POWER záložky, kde by sa malo nachádzať rôzne veci ako napr. CPU Temperature, CPU Fan Speed a iné. Ty šípkami prejdeš na CPU Fan Speed, klikneš enter a namiesto zvoleného N/A tam dáš Ignored. Čo to spraví je, že počítač bude ignorovať rýchlosť točenia chladiču a tým ti umožní spustiť počítač správne. Bral by som to ale ako dočasné riešenie a radšej by som investoval 10-20€ na nový chladič.
Napíš či ti niečo z tohoto pomohlo ^^.
-
strafemachine - Zkušený
Najskor to bude tym chladicom.
VIP-JailBreak1
VIP-JailBreak2
Hal!k
Gamesites.cz JailBreak <3 :-*
VIP-JailBreak2
Hal!k
Gamesites.cz JailBreak <3 :-*