• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: Problém s připojením se do hry
Ahoj,
poprosím IP a SID
poprosím IP a SID

Baguette-lukas2103
Baguette-lukas2103
Baguette-lukas2103
On to nevie tak pochopiť ako to ja chcem povedať
Baguette-lukas2103
Baguette-lukas2103
On to nevie tak pochopiť ako to ja chcem povedať
-
21lukas03 - Spamer
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Ahoj,
tak jsem se snažil najít fix dle výpisu z konzole a nebyl jsem moc úspěšný, ale můžeš zkusit najít si soubor "tempdecal.wad", o kterém ti konzole píše error (je to soubor, kde je tvůj spray) => najdi si "cstrike" složku a teď máš 2 možnosti, každopádně si ale tenhle soubor zkopíruj někam jinam, ať ho máš jako backup. Nejdřív tenhle soubor zkus vymazat, zapnout 1.6 a sledovat výsledek. Pokud nepomůže, přesuň "tempdecal.wad" zpátky a klikni na něj pravým tlačítkem myši -> vlastnosti -> obecné -> Atributy: Jen pro čtení (zaškrtnout) -> použít -> OK.
Doufám, že to pomůže
tak jsem se snažil najít fix dle výpisu z konzole a nebyl jsem moc úspěšný, ale můžeš zkusit najít si soubor "tempdecal.wad", o kterém ti konzole píše error (je to soubor, kde je tvůj spray) => najdi si "cstrike" složku a teď máš 2 možnosti, každopádně si ale tenhle soubor zkopíruj někam jinam, ať ho máš jako backup. Nejdřív tenhle soubor zkus vymazat, zapnout 1.6 a sledovat výsledek. Pokud nepomůže, přesuň "tempdecal.wad" zpátky a klikni na něj pravým tlačítkem myši -> vlastnosti -> obecné -> Atributy: Jen pro čtení (zaškrtnout) -> použít -> OK.
Doufám, že to pomůže

Tom - Swaghetti 

-
tomka18 - Pokročilý
P.S. napsal jsem to trochu nesrozumitelně, až si najdeš složku cstrike, tak v ní je soubor "tempdecal.wad", s kterým pak pracuješ, jak už jsem psal. Nevím, jestli se to dalo úplně pochopit. 

Tom - Swaghetti 

-
tomka18 - Pokročilý
[quote="21lukas03"]Ahoj,
poprosím IP a SID
[/quoteIP: 46.174.38.210 SID: Nemam
poprosím IP a SID

- StujNeboSeNtrfm
- Kolemjdoucí
tomka18 píše:P.S. napsal jsem to trochu nesrozumitelně, až si najdeš složku cstrike, tak v ní je soubor "tempdecal.wad", s kterým pak pracuješ, jak už jsem psal. Nevím, jestli se to dalo úplně pochopit.
Když jsem zaklikl tempdecal jen pro četení, tak mi nějaké servery fungovaly.
Třeba jsem se připojil na aim a v pohodě to šlo, jenže když jsem disconnectl a chtěl se připojit znova,
tak mě to opět nechtělo pustit do hry.
Dále jsem vyzkoušel dalších pár serverů (dm,knife) a stejnej problem, prostě někdy mě to připojí
a někdy zas ne.
Jinak server bhop mi jde bez problému celou dobu.
- StujNeboSeNtrfm
- Kolemjdoucí
StujNeboSeNtrfm píše:tomka18 píše:P.S. napsal jsem to trochu nesrozumitelně, až si najdeš složku cstrike, tak v ní je soubor "tempdecal.wad", s kterým pak pracuješ, jak už jsem psal. Nevím, jestli se to dalo úplně pochopit.
Když jsem zaklikl tempdecal jen pro četení, tak mi nějaké servery fungovaly.
Třeba jsem se připojil na aim a v pohodě to šlo, jenže když jsem disconnectl a chtěl se připojit znova,
tak mě to opět nechtělo pustit do hry.
Dále jsem vyzkoušel dalších pár serverů (dm,knife) a stejnej problem, prostě někdy mě to připojí
a někdy zas ne.
Jinak server bhop mi jde bez problému celou dobu.
Tak aspoň něco.

Tom - Swaghetti 

-
tomka18 - Pokročilý
Pokud máš stále zájem řešit problém, napiš mi PM.
lock
lock
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
• Stránka 2 z 2 • 1, 2