• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: Visual Basic - E-mail sender
Pre khertkyska: Nie, už je tam iná chyba. Screen tu: http://leteckaposta.cz/629867859
- LeopaRD
- Kolemjdoucí
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Mňa by zaujímalo koľko programov si už vytvoril vo vs? Tak tiež či vieš vytvoriť projekt (správny projekt)? Snažíš sa vytvoriť aplikáciu čo pracuje v okne alebo cez príkazový riadok? Vieš ako sa má kompilovať projekt?
Pokiaľ si do kopy nič nenaprogramoval tak najhoršie je začať rovno s vs, ktoré má najvyšší stupeň zložitosť.
Je dobré začať programovať jednoduché veci v jednoduchom prostredí ako napr. Turbo Pascal aby si pochopil čo vlastne robíš.
Pokiaľ si do kopy nič nenaprogramoval tak najhoršie je začať rovno s vs, ktoré má najvyšší stupeň zložitosť.
Je dobré začať programovať jednoduché veci v jednoduchom prostredí ako napr. Turbo Pascal aby si pochopil čo vlastne robíš.
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
-
zima - Mistr Yoda
Já tu jen od vás chci pomoct. Namísto toho aby jste se mne tu ptaly jestli vím dělat programy atd... tak by jste mi mohli pomoct kde je chyba
. Nic ve zlém. ale už jsem od pár uživatelů slyšel že vůbec neumíte poradit... takže nevím nevím.

- LeopaRD
- Kolemjdoucí
Může to bít tim, že používám Visual Basic 2012?
- LeopaRD
- Kolemjdoucí
Podľa tvojej odpovede usudzujem, že vs nepoznáš a nevieš ani kódovať. Naučiť sa naprogramovať hocičo nie je problém ale vyžaduje si to veľa času a s tým nadobudnutú bázu znalostí. (aj prostredia) Rád by som ti poradil, ale aj keby som ti tu sfleku napísal hocaký kód tak ty s ním nebudeš vedieť pracovať. Musíš začať od piky.
Iný príklad -> nevieš hrať ping-pong pokiaľ prvý krát v živote držíš raketku, neodrazíš ani jednu loptičku aj napriek tomu, že by som ti hocijako ukazoval ako hrať a možno by si sám uznal, že nemáš ešte na to isť hrať ligový zápas. S programovaním je to tak isto.
Iný príklad -> nevieš hrať ping-pong pokiaľ prvý krát v živote držíš raketku, neodrazíš ani jednu loptičku aj napriek tomu, že by som ti hocijako ukazoval ako hrať a možno by si sám uznal, že nemáš ešte na to isť hrať ligový zápas. S programovaním je to tak isto.
-
zima - Mistr Yoda
No tak nevím programovat... dělal jsem vše podle youtube videa a nejede to... takže namísto tvých keců by jsi mi mohl říct jak nakonfiguruji SMTP server
.

- LeopaRD
- Kolemjdoucí
Keď máš email-ový účet -> napr. pre gmail by malo platiť toto:
smtp.gmail.com (vyžaduje autentizaci)
Autentizace: Ano
Použít STARTTLS: Ano (v některých klientech jako SSL)
Port: 465 nebo 587
btw: E-mail-ový účet aj gmail si vieš nastaviť do ľubovolného poštového klienta napr. tunderbird a cez neho bude pre teba odosielanie a prijímanie pošty brnkačka.
e.zima: ten emailový účet si musíš najskôr vytvoriť a až potom ho môžeš používať
btw: E-mail-ový účet aj gmail si vieš nastaviť do ľubovolného poštového klienta napr. tunderbird a cez neho bude pre teba odosielanie a prijímanie pošty brnkačka.
e.zima: ten emailový účet si musíš najskôr vytvoriť a až potom ho môžeš používať
-
zima - Mistr Yoda
zima píše:Keď máš email-ový účet -> napr. pre gmail by malo platiť toto:
A kde na gmaili jsou nastavení kde je ta Autentace či jak se to jmenuje... co jsi tady psal?
- LeopaRD
- Kolemjdoucí
Ahá. Takže když jsi nastavím třeba gmail na ten thunderbird... tak už mi půjde odeslat email z toho mého programu?
- LeopaRD
- Kolemjdoucí
Stále čakám na odpověd! 

- LeopaRD
- Kolemjdoucí
Ozvi se nám na TSku, vyřešíme to přes teamviewer. LOCK
PC Support 4.5 2015 - 5.12 2015
-
FatalWiruS - Profesionál
• Stránka 2 z 2 • 1, 2