Porušuje nekdo pravidla na Jailbreak serverech? Sdělte nám to zde.

Nahlášení CT

Příspěvekod TvojeNocniMura » 19 srp 2015, 12:58

Chtěl bych nahlásit hráče: ErenstenSvK, BetméénCZ, [s.W.e] K1LLER__CZ.

Jelikož jsem si chtěl zahrát za CT a dělat Simona, bohužel se mi to nepodařilo. U CT totiž byly tito tři hráči z Nickama nahoře. Řekl jsem si že počkám na další mapu. Jenže jak se mi načetla další mapa, byly u CT opět samí lidi jako vydíte nahoře. Už mě to celkem začalo štvát. Tčka chtěli změnit mapu (napsat rtv) aby se k CT taky dostal někdo jiný. Jakmile se změnila mapa, byly u CT samý lidi jako předtím. Pár lidí už si začalo stěžovat, aď odejdou od CT. Navíc ErenstenSvK dával neustále FK. Každopádně to je jiná věc. Najednou všichni Tčka začali psát aď odejdou od CT a pustí tam někoho jiného. Jenže to co řekl BetmééénCZ mě zarazilo a znělo to nespravedlivě. BetmééénCZ totíž do Voice Chatu řekl ''Dostávám se do CT pořád, protože mám rychlý internet a počítač. Takže máte smůlu'' Mám i nahrané demo sami se podívejte. Na demu můžete taky vidět že nemám zrovna nejlepší Počítač a internet. Takže jsem to pochopil tak, že podle mě musím mít dobrý PC a NET abych mohl být u CT. Takže je nahlašuji za bugování CT. Jelikož BetmééénCZ na chvíly odešel a místo něho tam šel jiný hráč, tak se BetmééénCZ probugoval k CT a to CTčko to hodilo spátky k Tčkům a byla tam tahle povedená parta znovu. Mám několik svědků. Tihle CTčka kazili hru, a proto jsem odešel a šel na jiný server. Děkuji za pochopení. Důkaz zde: https://www.youtube.com/watch?v=m5rXkDSh00Y
TvojeNocniMura
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Nahlášení CT

od Rumcajz » 19 srp 2015, 12:58

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Nahlášení CT

Příspěvekod Cecooo » 19 srp 2015, 15:07 VIP