• Stránka 1 z 1
[vyřešeno]Nenaběhnutí Cska 1.6
Zdravím,
včera jsem zapl csko a nechce naběhnout, přitom ještě hodinu předtím normálně šlapalo. Zkoušel jsem ho přeinstalovat ve steamu, ale bez úspěchu. Stálo dělá to samé. Když kliknu na ikonu, tak se mi načte hlavní stránka, jak tam stojí ti dva manicí CT, ale běží mi místo myši kolečko, ani mi nenaběhnou dole nabídky New server...atd. Pak mi to napíše, že csko přestalo pracovat. Nevím, co se s tím stalo. Pomůžete mi prosím? Moc děkuji za pomoc.
včera jsem zapl csko a nechce naběhnout, přitom ještě hodinu předtím normálně šlapalo. Zkoušel jsem ho přeinstalovat ve steamu, ale bez úspěchu. Stálo dělá to samé. Když kliknu na ikonu, tak se mi načte hlavní stránka, jak tam stojí ti dva manicí CT, ale běží mi místo myši kolečko, ani mi nenaběhnou dole nabídky New server...atd. Pak mi to napíše, že csko přestalo pracovat. Nevím, co se s tím stalo. Pomůžete mi prosím? Moc děkuji za pomoc.
- Ashe
- Kolemjdoucí
[vyřešeno]Nenaběhnutí Cska 1.6
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nenaběhnutí Cska 1.6
je tu na to vzor,
zkus tenhle navod.. program-half-life-launcher-prestal-pracovat-t62413.html
zkus tenhle navod.. program-half-life-launcher-prestal-pracovat-t62413.html
niggach
-
PeTrCz - Drbna
Aaaa, už to jede, zkusil jsem ještě změnu rozlišení a podobné blbosti a v pohodě 

- Ashe
- Kolemjdoucí
Vyřešeno, LOCK
nepytaj sa odkial mam cash, lebo budem muset klamat a neviem či to zješ, trvalo to par dní, možno že tři a s tím chemickým štěstím odešli i moje sny.
L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
-
LoveYou - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1