• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] Windows tlačítko
Takže popíšem situáciu.
Hrám hrám, minimalizujem CS tlačítkom windows na klávesnici, otvorím csko na naspäť a hrám ďalej.. Ochvíľu neskôr mi z ničoho nič prestalo ísť to minimalizovanie CSka, a v okne ho mať nechcem. Ako to opravím? Díky za odpovede/rady..

-
blazonKoo - Zkušený
[vyřešeno] Windows tlačítko
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Windows tlačítko
Ahoj,
tuhle chybu mám někdy stejnou,
na tohle možná není ani řešení.. A když si na ploše,
jde ti to? Když mě to nejde minimalizovat, tak mi to nejde ani na ploše, pak musím restartnout pc.. Já to vždy musím restartnout přes tlačítko..
tuhle chybu mám někdy stejnou,
na tohle možná není ani řešení.. A když si na ploše,
jde ti to? Když mě to nejde minimalizovat, tak mi to nejde ani na ploše, pak musím restartnout pc.. Já to vždy musím restartnout přes tlačítko..
niggach
-
PeTrCz - Drbna
Keď som na ploche tiež mi to nejde, takže mám iba reštartovať PC? 

-
blazonKoo - Zkušený
Zdar, zkus to přes alt+tab.
Pokud to nepůjde, dej ctrl+alt+del a v procesech si najdi HL.exe.. Poté na to klikneš pravým a dáš minimalizovat/maximalizovat.
Pokud to nepůjde, dej ctrl+alt+del a v procesech si najdi HL.exe.. Poté na to klikneš pravým a dáš minimalizovat/maximalizovat.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
Bez odezvy, lock.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1