• Stránka 1 z 1
[Přijat]xeRyy žádá znovu!
Nick ve hře: *|.xe[R]yy^
Nick na fóru: xeRyy
Odkaz na profil: ucp.php
Věk: 13
Steam ID: STEAM_0:1:90452372
Sekce, kde chcete akademika: Zombie
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... layer=4547
Proč chci akademika: Zdravím, chci se stát akademikem, následně bych zkusil i na admina, a to protože na server Zombie Chronic 1 chodí strašně málo admini, a lidi se tam nechávají, brutálně nadávají do rodiny, nadávají si a občas by to chtělo trošku sklidnit, ano, občas každý má období kdy to nevydrží a musí se naštvat, ale u některých je to skoro furt, tomuto chci bránit.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Pár banů se říct nedá, na ZM nemám žádný ban, na JB jich je hodně, za což se omlouvám, a ted když už na JB jdu, tak hraji v klidu
Doufám že jsem to takto správně pochopil, máš týden na zlepšení, tudíž za týden požádej znovu
pokud se tak se moc omlouvám!
Nick na fóru: xeRyy
Odkaz na profil: ucp.php
Věk: 13
Steam ID: STEAM_0:1:90452372
Sekce, kde chcete akademika: Zombie
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... layer=4547
Proč chci akademika: Zdravím, chci se stát akademikem, následně bych zkusil i na admina, a to protože na server Zombie Chronic 1 chodí strašně málo admini, a lidi se tam nechávají, brutálně nadávají do rodiny, nadávají si a občas by to chtělo trošku sklidnit, ano, občas každý má období kdy to nevydrží a musí se naštvat, ale u některých je to skoro furt, tomuto chci bránit.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Pár banů se říct nedá, na ZM nemám žádný ban, na JB jich je hodně, za což se omlouvám, a ted když už na JB jdu, tak hraji v klidu

Doufám že jsem to takto správně pochopil, máš týden na zlepšení, tudíž za týden požádej znovu

-
x3ryy - Zkušený
[Přijat]xeRyy žádá znovu!
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: xeRyy žádá znovu!
Ahoj, byl si PŘIJAT do akademie.
- Co má akademik dělat zjistíš ZDE
- Zde si přečti pravidla akademie ZDE
- Oznámení pro akademiky pročítej jednou denně, neznalost neomlouvá! ZDE
- Nezapomeň si přečíst Administraci kterou najdeš v sekci akademie pod Přihláškami --> ZDE
- Zkontroluj si, jestli si dobře zapsaný v těchto tabulkách akademiků ZDE
Memento mori
-
miklklein - Zkušený
• Stránka 1 z 1