• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Žádost o akademik na Public #1
Nick ve hře: worphyy * PROCEED
Nick na fóru: w0rphyy
Odkaz na profil: w0rphyy-u42640.html
Věk: 15
Steam ID: STEAM_0:0:132853108
Sekce, kde chcete akademika: Public #1
Odkaz na váš HLstats: hhttp://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/h ... ayer=46077
Proč chci akademika: Protože se chci stát adminem, ale nemám nejlepší věk, nemám vše splněno, takže chci to zkusit přes akademii. Chci nahlašovat hráče na serveru, a rozšířit pak řády Adminů.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Nic, koupil jsem si CS:KO asi ho mám 3 týdny, tak proč si nepožádat o akademika
Nick na fóru: w0rphyy
Odkaz na profil: w0rphyy-u42640.html
Věk: 15
Steam ID: STEAM_0:0:132853108
Sekce, kde chcete akademika: Public #1
Odkaz na váš HLstats: hhttp://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/h ... ayer=46077
Proč chci akademika: Protože se chci stát adminem, ale nemám nejlepší věk, nemám vše splněno, takže chci to zkusit přes akademii. Chci nahlašovat hráče na serveru, a rozšířit pak řády Adminů.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Nic, koupil jsem si CS:KO asi ho mám 3 týdny, tak proč si nepožádat o akademika
bck
-
w0rphyy - Kazatelův učeň
[Zamítnuto] Žádost o akademik na Public #1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o akademik na Public #1
ej, zapoměl jsem ,mám jen na ns prohřešek, za spam na kote*** na jb* omlouvámse 

bck
-
w0rphyy - Kazatelův učeň
Deluxino, proč sis založil nový účet? Myslíš si, že se na tvou minulost hned zapomene?
-
Tommy58 - Spamer Veterán
Ahoj,
ano, nezapomene, vím to sám, lhal jsem sám o mém věku, je mi jen taky 15 let. Měl jsem dostat ub, kdybys chtěl vedět více, klidně ti do pm napíšu jak to bylo za ten ban (perma-ban) na webu, chtěl bych dostat šanci, a napravit to. Ale to už je jen na tobě.
*Založení účtu je to že jsem dostal perma ban prej za okrádání, více ti klidně napíšu do pm*
ano, nezapomene, vím to sám, lhal jsem sám o mém věku, je mi jen taky 15 let. Měl jsem dostat ub, kdybys chtěl vedět více, klidně ti do pm napíšu jak to bylo za ten ban (perma-ban) na webu, chtěl bych dostat šanci, a napravit to. Ale to už je jen na tobě.
*Založení účtu je to že jsem dostal perma ban prej za okrádání, více ti klidně napíšu do pm*
bck
-
w0rphyy - Kazatelův učeň
Tak mi to tedy vysvětli do pm. Každopádně, pokud bude možnost, že chceš akademika, dostaneš dost nepříjemnou podmínku, na to buď připraven. Obyčejně podmínka se dává lidem, kteří projevili zájem o akademika, ale jejich minulost není dostačující/vyhozené bývalé adminy/chat, bany a podobně.
Tuto podmínku ti potom pošlu do pm, podle toho, jak budu spokojený se tvou odpovědí.
Tuto podmínku ti potom pošlu do pm, podle toho, jak budu spokojený se tvou odpovědí.
-
Tommy58 - Spamer Veterán
Tommy58 píše:Tak mi to tedy vysvětli do pm. Každopádně, pokud bude možnost, že chceš akademika, dostaneš dost nepříjemnou podmínku, na to buď připraven. Obyčejně podmínka se dává lidem, kteří projevili zájem o akademika, ale jejich minulost není dostačující/vyhozené bývalé adminy/chat, bany a podobně.
hned ti to napíšu, do 10 min to tam máš
bck
-
w0rphyy - Kazatelův učeň
tommy, nevím jestli o mě víš nebo jsi zapoměl, říkal jsi že budu mít vyjádření včera, počkám si ale zítra tu tedy nebudu do odpoledne.
bck
-
w0rphyy - Kazatelův učeň
Jak jsem psal i u minulé tvé žádosti. Máš ukázat, že tento post chceš, zatím to nevidím.
Měsíc, a nějak se dohodnem. Zamítnuto.
Měsíc, a nějak se dohodnem. Zamítnuto.
-
Tommy58 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1